This feeling. Not bad.

Jag får såna lyckorus. Jag svävar på moln här i lägenheten, jag kan inte förstå att det är sant och när någonting i mitt liv känns ”för” bra tror jag nästan att något dåligt väntar, hur skulle allt kunna vara såhär bra annars? Förstår ni känslan? Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är över lägenheten, vi båda trivs såå bra och får nästan nypa oss själva i armen för att inse att det är sant, att det faktiskt är vårt hem. Vi är så himla glada också över hjälpen vi fått!! <3

Ni kanske kan tänka er att jag inte vill åka bort från lägenheten i morgon men det ska bli jätteroligt och träffa hela Nelly Catwalk gänget igen och vi har en rolig helg att se fram emot och det är inte så pjåkigt att ha ett hem att se fram emot att komma hem till. Vårt kära hem! Vi ses väl i Götet ladies?

Och med våra fina lägenhet kom motivationen, jag har märkt hur jag blivit mer harmoniskt dom senaste dagarna. Jag påverkas mycket mer pyskiskt än jag tror utav att inte ha något ”riktigt” hem, nog för att Home is where your heart is och att jag skulle kunna bo i ett tält med Simon och vara lycklig men att tryggheten kommer hemifrån är ingen hemlighet, jag behöver trivas i mitt hem för att må som bäst och det har jag verkligen märkt nu. Jag har gjort sit ups varenda kväll, vad hände där? Något jag pysslade med för många år sedan nu. Jag har tvättat som en galning, fixat/donat 24/7, varit noga med mailen, skuttat upp ur sängen på morgonen (vågen!), bäddat sängen så fort jag vaknat och packat noga inför helgen, saker som inte alltid kommer helt naturligt för mig. Jag har verkligen känt mig mer motiverad och uppstyrd sedan vi fick lägenheten.

Underbart med nystartar ibland, variation förnöjer och att flytta gav mig verkligen ny energi!
Kolla så lurig jag ser ut på bilden, man ser nästan i ögonen att jag är riktigt glad.

1 reaktion på “This feeling. Not bad.”

 • Felicia skriver:

  Jag förstår din känsla.
  Jag har haft den jag med.
  När vi renoverade om mitt rum.

  Lycka till på catwalken.
  Du är helt klart bäst!

  Förresten, vart kommer den genomskinliga stolen ifrån som ni har vid brasan? Jag bara älskar den!

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.