some things i wanna show you.

Eftersom jag är helt inne i ett inredningsstim just nu tänkte jag visa er några saker jag gillar här i hemmet och som finns i butiker just nu. Hoppas ni gillar det!

Denna doftpåse luktar helt magiskt, den luktar exakt som Clean-Cotton Fresh så nu doftar lägenheten ljuvligt. Kommer från Eco Friendly.

Jag gillar att ha iskallt vatten i kylen och dessa flaskor i glas från Åhléns tycker jag är superfina!

Nya kuddar från min favoritbutik här i L&Co. Fina i grått linne som jag tänkte ha i soffan tillsammans med lite sandfärgade kuddar!

 

Eftersom vi inte eldar just nu så har vi lagt in brickor med ljus i spisen så vi kan tända ljus där i på kvällen, så himla mysigt.

I sovrummet har vi köpt småhyllor från Ikea, vi har tre på vardera sida. Perfekt att slänga upp mobilen, väckarklockan, böcker eller lite pynt på.

Våra fina krokar jag köpte idag på en liten butik här i Sundsvall, mycket störra och rejälare än dom ser ut på bilden. Perfekt att hänga morgonrockarna på i sovrummet.

Fin tidningsförvaring i plexiglas, från Åhléns. Ren kärlek!

Våra fina glashyllor från Ikea som vi bytt ut vårt vitrinskåp mot, karafferna ska vi inte ha där på utan där står dom bara så länge  (dom har jag andra planer för). Tavlorna under har farfar målat och nu har vi valt ut en favorit som ni får se en annan gång.

6 reaktioner på “some things i wanna show you.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.