Ur so welcome.

Ni som är mina trogna läsare vet att jag klickade hem en klänning från Asos för någon vecka sedan som jag kan bära på bröllopet jag och Simon ska till på midsommar. Idag när farmor & farfar kom upp hade hon den med sig och den satt som en smäck. Jag har varit så orolig för att den inte ska passa, mamma och jag velade ett bra tag när vi valde storlek men det är som om den vore uppsydd till mig, snacka om lycka! Det händer inte varje dag. Yay!

Den cremefärgade paljettjackan kommer jag inte att bära till som jag hade tänkt, det passade inte så jättebra utan jag grävde fram en annan fin jacka i garderoben. Den får ni se när dagen är kommen.

Färgen är lite missvisande på bilderna, den är aningen ljusare och klarare blå.

7 reaktioner på “Ur so welcome.”

 • Romiyana skriver:

  Vacker!

 • tess skriver:

  supersnygg! jag beställde den igår, hade tänkt ha den på midsommar. Är också osäker på storleken, velade mellan en 6a och 8a men eftersom den var på asos petite fick det bli en 8a. Vilken storlek tog du? Vi är typ lika långa så hade blivit superglad för ett svar! Beställde med express så då hinner jag kanske skicka tillbaks annars. Tack för inspiration!! kram

  • sanne skriver:

   jag tog strl 4 men velade mellan 4 och 6 och jag är en liten 34a. Eftersom klänningen är från petite kollektionen på asos så vågade först inte ta minsta storleken (4) eftersom det motsvarar en strl 32 men den passade superbra så jag inte riktigt min strl, jag är en liten 34a och ibland passar 32! kramkram

 • Sanne skriver:

  Tog du din vanliga storlek eller en storlek större/mindre? =)

  • sanne skriver:

   klänningen är från petite kollektionen på asos så vågade först inte ta minsta storleken (4) eftersom det motsvarar en strl 32 men den passade superbra så jag inte riktigt min strl, jag är en liten 34a och ibland passar 32! kramkram

 • Linda skriver:

  Hej!
  Hur gör du med bh under denna klänning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.