Panic at the disco.

Jag har i flera veckor letat efter en klänning både till nu på lördag, min systers student men även till bröllopet jag och Simon ska till på Midsommar. Jag har nu hittat en jättesöt fodralklänning från Zara som jag lade upp här om dagen i bloggen till på lördag, jag som inte brukar trivas i såna fodralklänningar har för en gångs skull slagit till på en!

Nu har jag i alla fall klickat hem en klänning till bröllopet, nämligen denna blåa nedan. Jag tänkte ha min paljettjacka över och ett par nätta klackar och en fin håruppsättning. Vad tror ni? Klänningen är ju väldigt fin och enkel med bra längd och jag tror min cremefärgade paljettjacka skulle vara fin över.

Hiss eller diss? Jag är fortfarande lite osäker..

4 reaktioner på “Panic at the disco.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.