Sun is shining.

Just nu sitter jag parkerad i svärföräldrarnas hammock, solen skiner, mina närmsta vänner sitter och äter frukost och alla verkar nöjda med kvällen igår. Jag tyckte det var hur roligt som helst och stämningen var på topp!

Och såhär såg jag ut igår, visar er hela outfiten senare.

1 reaktion på “Sun is shining.”

  • Jossan skriver:

    Så vacker du är Sanne. 🙂 Du verkar ha ett underbart liv 🙂 Jag blir inspirerad av att läsa din blogg och jag känner igen mig väldigt mkt i hur du tänker om livet. Jag uppfattar dig som en tjej som tar allting som det kommer och oroar sig inte för någonting i onödan. Men jag har en fråga. Hur vågar man följa efter sitt hjärta och göra det man helst vill göra utan att påverkas för mycket av vad andra tycker och tänker att man borde göra?! Jag önskar du kunde skriva fler inlägg om hur du tänker om livet. Skulle bli väldigt glad då. Du når många med din blogg och kan på så vis påverka många läsare. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.