City that never sleeps

Fina läsare! Jag har inte suttit still en sekund sedan vi fram till Stockholm i fredags. Tack vare det försenade tåget så var vi sena till Gården som vi var bjudna till innan bussarna till Söderstadion gick där Avicii spelade. Det var en regnigt Söderstadion vi möttes av, nostalgi blandat med frusna händer och tår var det vi fick uppleva innan jag och mitt sällskap bestämde oss för att åka in och sätta oss inne i stan någonstans, det var verkligen så kallt att ingen av oss klarade av att titta så vi stack innan Avicii gick på.

Resten av fredagstimmarna spenderade vi på Oxid & Amba. En galen kväll som gjorde att gårdagen bestod av pizza och gott sällskap. Just nu sitter jag i Hanna & Christians soffa med en kopp kaffe och peppar inför BB-finalen ikväll.

Hoppas ni haft en fin helg!

4 reaktioner på “City that never sleeps”

 • DAFINA skriver:

  Nu är jag med och tävlar sanne! Shit vad roligt det hade varit att vinna, för klockan är verkligen skit snygg 🙂 Ha det bäst/ Trogen läsare 🙂

 • Nina skriver:

  Men att ni stack innan han började?! 🙂 Förresten såg jag er gå förbi på väg ut när jag och min bästis satt inne på bänkarna. Kul faktiskt! Men att säga hej var jag tydligen för blyg för, haha 🙂

 • Sanna skriver:

  va tråkigt att de va så kallt =/
  vem håller du på i BB ?

 • Elin skriver:

  Hej Sanne. Du jag måste bara fråga, min kille och jag har gjort slut precis och jag undrar, hur tar jag mig vidare? Vi gjorde slut på grund av distans, då han bor i Örebro och jag i Stockholm. Ska jag tro på Ödet? Eller ska jag gå vidare och lägga det bakom mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.