YAY! June first.

Då var sista natten på hotellet avklarad. We made it! Vi är fortfarande tillsammans, oskadda och väldigt kära efter 3 månader på ett hotell. Vi har till och med tvättade kläder, hör och häpna!

Nu har jag precis varit på en arbetsintervju, inte riktigt en arbetsintervju men jag har varit och pratat med chefen på Gant, jag sökte jobb där för någon månad sedan och nu har vi kommit fram till att vi ska ses igen i Augusti för jobb där i höst, jag har fullt upp hela sommaren och kommer inte att kunna jobba dagligen då jag är borta med Nelly bland annat och dom har personal som täcker hela sommaren så att vi var väldigt överens så förhoppningsvis har jag timmar på Gant i höst. Jätteroligt! Jag behöver verkligen rutiner och jag tror jag skulle trivas jättebra!

Nu är väskorna packade & hotellrummet helt okej uppstyrt. 13.35 drar vi till Stockholm och vad vi ska göra ikväll får ni se senare.. 

 

2 reaktioner på “YAY! June first.”

 • Lina Andersson skriver:

  Hej Sanne!
  Älskar din blogg, kommer själv ifrån Sundsvall och har sett dig ett fåtal gånger, men vågar inte komma fram 🙂
  Du är otroligt vacker iallafall och en stor förebild!

  Nu till min fråga. Jag avgudar din jacka som du har på bilden! Vart kommer den ifrån? 🙂

  Stor kram! Lina.

 • Nadja skriver:

  Hej Sanne, tack för en bra blogg. Jättesnygg jacka var har du köpt den? Några tips på outfits till midsommar? Har en fin vit klänning men vet inte hur jag ska matcha, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.