Dealing with this makes me wanna cry..

Jag  har mått såå dåligt idag. Jag har legat helt däckad i sängen hela dagen på grund av min allergi och för att inte klia sönder mina ögon har jag försökt sova så mycket som möjligt, jag har verkligen knappt kunna jobba vid datorn eftersom min ögon bara rinner. Så trist och sådan energitjuv! Jag har massor att ta itu med.

Anyways, turen i oturen så var min kära pojkvän iväg och körde dubbelpass idag så han var också helt slut när han kom hem så nu har vi parkerat oss i sängen med gottgott och bra på tv. Helt paj båda två!

Hoppas jag är bra i morgon igen, jag ska iväg och ta en kortisonspruta trots att det inte är så bra för kroppen men nu finns det liksom ingen utväg. Förhoppningsvis blir jag bra efter den. Tänkte kickstarta dagen med en ”Detta visste du inte om mig, 20 punkter” och så tror jag även tävlingen jag ska ha om en sprillans ny Michael Kors klocka kommer upp..

Have a good one!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.