Star Quality

Då var ännu en modevisning gjord, denna gång i Uddevalla där vi befinner oss. Just nu ligger jag och Denise helt överhypade efter att Loreen kammat hem segern. Alltså det är så stort?! Jag kan inte förstå!! Hon är en stjärna, en hjälte. Jag visste från första gången jag hörde låten att hon skulle vinna. Rysningar deluxe. Älskar henne! Hon känns så naturlig och försöker ingenting utan kör rent av på sin underbar sångröst och scenspråk. Det är då inte lätt att ta över hela scenen ensam vilket hon faktiskt gör enda till i slutet. Åå, hon är en SÅ värdig vinnare och jag SKA till Globen nästa år. Så stolt över lilla Sverige ändå!

Nu ska vi släcka ner, mitt tåg går rätt tidigt i morgon bitti så nu ska jag och mitt hjärta avverka sista veckan på hotellet sedan går vi på 10 dagars semester och vi har MASSA kul planerat. Tjoho! Love life.

4 reaktioner på “Star Quality”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.