Woah.

Jag har precis kommit hem från en ansiktsbehandling. Gud jag har fått såå mycket gjort idag! Bokat in möten, ringt angående en jobbintervju om en vecka, jobbat med företaget jag jobbar halvtid på, haft skypemöte, jobbat med notme.se, styrt med resor till i helgen med Nelly Catwalk och en massa annat. Det finns då inte mycket som slår känslan när man kan pricka av en massa nödvändigheter från sin megalånga to-do, jag känner mig typ 10 kg lättare.

Nu ska jag packa och dona lite, redan i morgon beger jag mig ut på äventyr. Destination?  That’s a a Secret. Jag tror att om jag talar om någonting innan det är gjort kanske det bringar otur och jag vill detta SÅ gärna! Mest av allt som kommer i jobb-väg så håll era tummar och tår för att det går bra trots att jag är hemlig!

3 reaktioner på “Woah.”

  • ALexandra skriver:

    Hej finaste Sanne!

    Tänkte bara fråga vad du har för storlek i dina t-shirts från Gina Tricot? Heter modellen Alexa? Håller på och beställa nämligen men blev så osäker på storleken! Stor kram och tack för världens bästa blogg!

  • ALexandra skriver:

    Hej finaste Sanne!

    Tänkte bara fråga vad du har för storlek i dina t-shirts från Gina Tricot? Heter modellen Alexa? Håller på och beställa nämligen men blev så osäker på storleken! Stor kram och tack för världens bästa blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.