Summer is finally here.

Sommaren är här! Vi har inte världens sommarvärme idag men solen skiner och från och med torsdag ska det bli över 20 grader. Underbart! Jag längtar efter att få dra på mig shorts, klänningar och välkomna sommaren på riktigt.

Ikväll är det match, Sundsvall tar emot både Helsingborg och Malmö denna vecka och min älskade är fortfarande krasslig så startar på bänken idag. Jag tror nog han är helt kurant till matchen på torsdag, hoppas. Två riktigt roliga matcher och det är ju hur spännande som helst att ta emot två topplag på hemmaplan dock har Sundsvall en del skador och förkylningar i laget vilket är lite trist men trots det ska det bli riktigt kul att titta! Först ut Elfsborg som leder Allsvenskan just nu.

1 reaktion på “Summer is finally here.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.