Notme.se

Då tänkte jag avslöja en hemlis för er..

För ett par månader sedan fick jag förfrågan om att bli en del av Notme.se, det är alltså mina vänner som driver detta företag, 3 killar och Denise som ni känner igen sedan tidigare. Notme hade vid detta tillfälle bestämt sig för att köra en nysatsning, en nylansering nu till sommaren och när vi satt där på mötet i Halmstad kände jag bara JA. Ja, ja ja! Jag kände att detta var så himla mycket min grej och jag tvekade inte en sekund. Att få styra med inköp, marknadsföring och styling står det Sanne skrivet över.

Så under ett par månaders tid har det varit en del förberedelser och jag är så nervös inför releasen ikväll och vill så gärna veta vad ni kommer att tycka! Det är alltså jag tillsammans med Denise som gjort alla kläd/skor/väsk inköp, ni kan kanske ana hur spännande det var att sitta med en budget och ”shoppa” hem kläder som jag tror att NI och tjejer runt om i landet kommer att gilla.

Kläderna kom hem för någon månad sedan, vi kände och klämde på allt och var otroligt nöjda med kvalitén och styrde upp en heldag med studio, fotograf och modeller och jag och Denise agerade superstylister, jag är SÅ nyfiken på vad ni kommer att tycka om all styling. Jag är så sjukt nöjd och tycker att varenda outfit vi har på sajten är vrålsnygg!

Lanseringen sker ikväll klockan 19.00 och det är limited edition på dom flesta plaggen, det finns alltså inte så mycket av varje plagg så ni måste vara snabba. För att göra er ännu lite mer nyfikna så slänger jag upp två av mina favorit outfits på sajten som ni kan shoppa loss ikväll!

Glöm inte att ni HÄR kan tävla om ett presentkort på hela 1000 kr att shoppa för på Notme.se redan ikväll! Vi drar vinnaren klockan 18.00.

8 reaktioner på “Notme.se”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.