LANSERING AV NOTME.

It’s all about you- not me.

Sajten gick online för en timme sedan blev överlastad så att servern krashade så ni får gå in HÄR och börja titta- Exakt samma sajt bara att den inte ligger under adressen notme.se just nu som den ska göra eftersom den krashade.. Ganska kul i och för sig!

Det finns allt från jackor/kavajer till kjolar, jeans, solglasögon, studentklänningar, sommarklänningar, heta shorts, klackar – Pretty much everything till helt makalöst bra priser.

Det finns även videos vid beskrivningarna precis så som på sajter som Asos så att ni kan få en bättre bild av hur plagget ni spanar på ser ut ”in real life” och även ett recensionsfält så att ni kommer kunna läsa om produkterna från kunder. Hoppas ni gillar sajten och att ni hittar något som faller er i smaken! Kom gärna med feedback, vill så gärna veta vad ni tycker!

Enjoy och ha en riktigt nice shoppingtid inne på sajten!

LOVE, S

7 reaktioner på “LANSERING AV NOTME.”

 • Nella skriver:

  Underbar sajt! Tänkte bara lägga ett önskemål och jag veeeeeet att det förmodligen inte går fram men jaja 🙂 Rosettväskan som du la upp under Notme tävlingen som du hade här i din blogg, jag vet flera stycken som äääälskar den (trots den kanske inte jätte bra bilden), och som är intresserad av att köpa den. så… önskemål om den helt enkelt! och fler lite större väskor. annars är jag grymt nöjd än så länge! 🙂

 • Nella skriver:

  Underbar sajt! Tänkte bara lägga ett önskemål och jag veeeeeet att det förmodligen inte går fram men jaja 🙂 Rosettväskan som du la upp under Notme tävlingen som du hade här i din blogg, jag vet flera stycken som äääälskar den (trots den kanske inte jätte bra bilden), och som är intresserad av att köpa den. så… önskemål om den helt enkelt! och fler lite större väskor. annars är jag grymt nöjd än så länge! 🙂

  • sanne skriver:

   Den var slut 🙁 så tråkigt! Vi ville gärna ha in den men lyckades bara få in ett sample.. den som hon vann! Stor kram o tack! Kika gärna in våra andra väskor!!

 • Jennifer skriver:

  Gud så vacker klänning! Kommer ni få in fler långklänningar?

  Gå gärna in på min blogg om du har tid! Vilken tävling var du med i förra året? Miss World-Sweden eller Miss Universe-Sweden? Jag är med i Miss universe men vet att de har en ”konkurrerande” tävling och undrar vilken som är den bästa egentligen 🙂

  • sanne skriver:

   Det kommer komma nyheter hela tiden =) visst är den underbar? Go for it! Alla kläder är superfina på och bra kvalite.. även priserna är grymma! Jag var med i miss world sweden! lycka till, kram kram!!

 • Suzette skriver:

  Ska gå in på sidan men där står att användarnamn och lösen ska skrivas i, ser exakt ut som det kan göra på vissa bloggar. Är något fel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.