Weekend off.

What’s up? En tävling avslutad här i bloggen och en ny är påbörjad. Jag och Mr har precis avnjutit en stor brunch med pannkakor, mackor, juice och kaffe. How lovely? Jag är trött i kroppen av allergin och min älskling är jättekrasslig så vi snorar i kapp idag. Helgen blir lugn, det är i princip min enda lediga helg då jag inte har något planerat så ikväll tänkte vi bunkra upp med kuddar på hotellet och se The Woman In Black, jag känner att jag klarar det nu eftersom grabbarna har två hemmamatcher och sedan ”lov” så nu ska inte Mr vara borta från mig på ett tag. Scaaary!

Annars tokjobbar jag med Notme.se lansering just nu, på söndag klockan 19.00 lanseras sajten och det är mycket som ska göras.

Have a good weekend lovers!! 

4 reaktioner på “Weekend off.”

 • Felicia skriver:

  Mysigt!

  Gott med brunch.
  Vi kanske ses på Simons matcher?
  Lycka till med notme.se

  Ha en trevlig dag!

  Kram!

 • Karro skriver:

  Mysigt! Och lycka till!

  Din skinnjacka från ZARA är så sjukt fin!! Dock ser det ut som de är den slut överallt:( Du känner inte för att sälja din?:) 😛 eller vet du om den finns någonstans?

  Kram

  • sanne skriver:

   Jag vet! Verkar som den sålt som smör.. förståerligt dock, bra pris och superfin! Jag har inga planer på att sälja min just nu tyvärr! kramkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.