TÄVLING AVSLUTAD

245 tävlande och jag kan då tala om att det inte varit lätt att dra en vinnare. Detta mineralsmink från Asemera verkar onekligen populärt och jag önskar att ni alla kunde vinna men tyvärr så finns det bara en vinnare och vinnaren är;

Sofia Hällbom

Kontakta mig på [email protected] så skickar vi hem kitet till dig under dagen.
STORT Grattis!!!

5 reaktioner på “TÄVLING AVSLUTAD”

 • Sandra skriver:

  Hej Sanne tack för en underbar blogg du är en sån stor insperation för mig 🙂
  Jag tänkte fråga lite om sminket du provat från asemera om det är lätt att
  Använda och om det ger lyster? Och vilken färg du har på din fondation lite lättare
  Å välja nyans om man vet va nån annan har 🙂
  Tack igen för en underbar blogg mkt bättre nu på den nya :)!
  Ha en underbar dag kram Sandra

  • sanne skriver:

   Jag har honey.. har lite gulare hudton =) ger jättefin lyster, jag gillar pudret jättemkt! kram kram o tack!

 • Sandra skriver:

  Okej ska bli så spännande att prova de, för just nu har ja id som ja inte riktigt är nöjd med och ja läste att du me haft id så hoppas verkligen på asemera 🙂 tack för bra tips på produkter är verkligen uppskattat 🙂
  Å får ja bara fråga vilken färg hade du i id? Kram kram

  • sanne skriver:

   Jag har haft både fairy light och golden medium =) ja prova! jag gillar det supermkt iaf, tala gärna om vad du tycker om det! kram kram

 • Sandra skriver:

  Ja absolute de ska ja göra 🙂 okej med den honey som du har kan du ha den när du blir Solbrun nu lr skulle du behöva nån mörkare? Ja har svårt att välja färg här höhö 😉 för ja e nästan samma hudton som dig men honey ser rätt ljus ut så tänkte bara höra om du kan ha den nu lr om du skulle behöva någe mörkare? Stackare trakar ja dig här me mina frågor hehe kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.