Hands up and touch the sky

Det regnar och är molnigt och trist här och jag ligger fortfarande under täcket men ska faktiskt pallra mig upp och köra en PW med My nu. Här om dagen körde vi brutala intervaller, jag fick gå med armarna över huvudet för att kunna andas haha, woho. Tränad tjej!

Annars vet jag inte riktigt hur denna lediga dag spenderas, jag är lite baksugen! Jag vet i alla fall att vi alla flickvänner kommer sitta bänkade framför tvn klockan 15.00 då våra karlar möter Gais. GO! Önskar jag kunde se min fina syster på balen idag men det är tyvärr såhär det blir när man är bosatt i en annan stad. Vet att du kommer att vara finast what so ever <3

Talk later.

LOVE, S

4 reaktioner på “Hands up and touch the sky”

 • maria skriver:

  Hej Sanne!
  Tycker att du har väldigt bra smak när det gäller kläder och skulle vilja fråga dig om tips på kontorsoutfit! Ska jobba på kontor på ett traditionellt företag i sommar och har lite brist på inspiration, speciellt när det börjar bli varmare och mörkare byxor inte är att föredra.

  Såg förresten en vit paljettkofta igår på H&M, om jag inte minns fel var du på jakt efter en…

 • Om du vill ha lite motivation, träningstips eller kostråd så kika in på min blogg:

  http://cTrain.blogg.se

 • Åsa skriver:

  Wow, vilka snygga jeans! Vet inte om det är du på bilden, men om det är det, vad är det för märke på jeansen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.