Hybris? Big no.

Både igår och idag låter jag huden vila. Det är viktigt när man som jag jobbar lite som modell ibland att låta huden vila, jag försöker vila huden så mycket det bara går särskilt när det är sol ute så att man kan slå sig ner när som helst och lapa lite sol.

Idag har jag haft en riktig slappar/mys dag. Var nere och åt frukost vid nio, jobbade, somnade framför nyhetsmorgon (låg över hela sängen), städerskan knackade på och jag somnade om på max 30 sekunder och sedan fick jag lov och rycka upp mig. Jobbade i någon timme till och sedan dök min älskling upp, han hade några timmar lediga innan laget flyger iväg till Götet (match i morgon) vi åt chicken fajitas på vårt stammishak och sedan har jag vilat lite till. Trött tjej? I know.

Men visst är det alltid härligt att bara vara vissa dagar, bara släppa allt och fokusera på absolut ingenting?

14 reaktioner på “Hybris? Big no.”

 • amanda skriver:

  Sveriges vackraste!

 • lovisa skriver:

  det är hur skönt som helst.. älskar såna dagar, har lite för många av dom då jag pluggar 🙂 fin du är utan smink! naturlig vacker. gillar dig och din blogg, du verkar jordnära och att du är helt äkta gör mig så glad för nästan alla mina vänner och bekanta börjar göra om sig och jag är så glad över att många fina tjejer håller kvar vid det naturliga idealet. stor kram!

 • mimmi skriver:

  Du bor på hotell baltic va? Är hotellet fräsht? Kram

  • sanne skriver:

   stämmer! ja det är helt ok.. vi bytte hit för att vi behövde ett större rum med all vår pakckning! skönt att det är lite mindre också när man ska bo så länge.. =)

 • Filippa skriver:

  Måste bara skriva en liten rad till dig: Jag har läst din blogg sedan du började blogga på STB och jag ycker att du är så himla härlig och du inspirerar mig till att våga vara mig själv och köra mitt eget race. Du verkar så genomgod och jordnära. Blir alltid glad när jag kikar in! Så synd att jag inte var på Bahnhof i lördags i Ängelholm, det är ju annars mina hemtrakter! Forsätt med det du gör! 🙂 Kram

  • sanne skriver:

   åå tack, vad du gör mig glad! =) synd att du missade nelly.. sånt som händer! vi kanske ses en annan gång! kram kram

 • Jen skriver:

  Hej Sanne! Gud vad fin du är utan smink! (med också såklart). Vet att du har frågestund ikväll men har bara en liten undring. Är nämligen på jakt efter en vårjacka men hittar verkligen ingen. Skulle verkligen bli så otroligt glad om du kunde tipsa om några fina vårjackor i denna blogg, för din stil är verkligen to-die-for.

 • Sanna skriver:

  jag kanske är lite trög, men jag är ny här på bloggen 😉 hur kommer det sig att du bor på hotell och vart bor du och hur länge ?

  • sanne skriver:

   min pojkvän blev såld från hammarby till sundsvall så vi bor här nu, har köpt lgh men får den inte förrän 10e juni så vi har bott på hotell sedan mars och bor kvar tills vi får lgh.. =) kram

 • Alexandra skriver:

  Du är ju bara så vacker 🙂

  Vet du om produkterna finns att köpa på någon sida? Jag googlade men hittade inget.. :/

 • Sanna skriver:

  jaha okej då förstår jag, va spännande med ny stad !
  har man som spelare ( och flickvän ) något att säga till om vid sånna försäljningar som innebär nya städer eller bestäms mycket över ens huvud ?
  hoppas ni kommer att trivas bra i er nya stad och nya lägenhet när ni får den.

  • sanne skriver:

   verkligen! nej alltså han fick erbjudandet och tackade ja och då handlade om tre dagar, jag har ju något att säga till om till min pojkvän men det är allt.. jag sa åt honom att ta chansen och hängde med =) tack och stor kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.