Nelly Catwalk Tour.

..Startar NU. Jag har precis landat i Stockholm och ska nu iväg med tåget mot Jönköping. Gick upp overkligt tidigt i morse så jag ska slänga mig på hotellsängen en stund när jag är framme och vila lite. Om jag hade haft ett hem nu hade det känts jättekul med hotell varje natt nu men alltså nu.. från det ena hotellet till det andra. Vem är jag? Var bor jag? Haha. Lite så känns det.

Jag känner mig hur pepp som helst på Nelly Catwalk Turné igen och vi har många spännande helger framför oss och först ut är Jönköping. Har sett i kommentarsfältet att jag kommer få träffa några av er ikväll, KUL! Jag är så himla spänd på att få se vad vi ska få visa upp för kläder denna gång, hur vår bästa MUS-artist och vän Sofie ska sminka oss och hur stort intresset är detta år!

Whop whop. Let the tour begin!

5 reaktioner på “Nelly Catwalk Tour.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.