Spraytan

Förberdelsarna inför Nelly Catwalk Turnén som börjar är många.  Jag är så pepp!! Jag har försökt ta hand om mig själv så mycket som möjligt denna veckan för att känna mig så pigg och fräsch som möjligt nu i helgen.

Jag har försökt ätit och sovit bra, träningsvärken är hemsk (snälla släpp, jag måste kunna gå på scenen!!), jag har lagt inpackningar och ansiktsmasker, styrt upp tassarna och nu har jag även varit och sprayat mig på Belle Visag.

Jag är så knäpp egentligen, jag är alltid ute i sista minuten. Vem försöker jag lura? Varför skulle jag bli supertränad genom att träna EN GÅNG samma vecka och varför skulle mitt ansikte och hår stråla för att jag lagt EN ansiktsmask och EN inpackning haha.. Men det är pyskiskt och man ska må bra för utstrålningen kommer inifrån =)

Man känner sig så fräsig i den här mössan man får när man sprayas.

Såhär brun & fräsch är jag nu osminkad. Weho!

4 reaktioner på “Spraytan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.