More of Me.

Ni kommer få stylisttips av mig på riktigt varje vecka inom kort. Inom en snar framtid kommer sajten jag jobbar för lanseras och där kommer det finns ett Fashion Room där ”Stylisten Sanne tipsar” och där kommer även min blogg att ligga (ni hittar mig alltid på Sannealexandra.com trots att min blogg är kopplad till sajten)

Så himla roligt ska det bli och jag har alltid drömt om att min egna lilla spalt i en tidning och eftersom internet är lite av den ”nya tidningen” så är jag överlycklig för detta. Jag ska göra mitt bästa för att göra er nöjda och jag hoppas ni kommer att uppskata alla mina tips!

More to come. Nu ska jag skicka in en ny ”Stylisten tipsar” så nu är det full fokus. Jag blir en perfektionist när det står mitt eget namn, jag drar mig från att trycka på skicka knappen, jag vill verkligen att det ska vara 100 %.

Sneak Peek.

3 reaktioner på “More of Me.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.