Fresh cut and color

Igår var jag och fräschade upp håret hos Therese Frieberg, min frisör som ni säkert känner till vid det här laget. Jag har gått till henne i många år nu!

Igår så tonade vi min botten igen, satt om mina extensions och klippte det lite kortare. Jag har ju tänkt köra långt ett tag nu men efter att lilla S kommit till världen tänkte jag kapa det kort igen. Så roligt att trivas i både kort och långt. Lyx också att ha en sådan grym frisör!

Såhär blev det igår! Therese var sugen på att göra lockigt hår på mig igår och numera när jag går till henne slår jag mig ner i stolen bara, jag frågar aldrig vad vi ska göra haha. Men jag blir alltid nöjd. För övrigt är ni väldigt många som skriver om att färga håret / tona håret som gravid och dels så färgar jag det inte, jag tonar det men under min senaste graviditet färgade jag men vi gick bara aldrig ner enda ner i botten. Jag tror att det är ”farligare” för en gravid frisör som jobbar med stark färg varje dag än för oss som är gravida och går till frissan att färga håret en gång på 9 månader. Jag är inte en av dom som är superorolig gravid, jag skulle inte chansa på saker i onödan men det är ju mycket som är diffust över vad som är farligt och inte. Jag tror i alla fall inte att tona håret är så mycket värre än att använda massa kemiska produkter som schampoo och balsam varje dag eller städa med starka medel eller diska med diskmedel. Jag tror man får använda sunt förnuft bara. Puss på er!

4 reaktioner på “Fresh cut and color”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.