Lately

Här kommer en liten recap från min telefon. Let’s do it!

Efter Ellegalan höll sig mina lockar så fina i ett par dagar, jag har ju långt hår nu och känner att jag måste lära mig piffa håret igen. Men, här var det lätt att bara dra upp en toffs. Jag älskar ju att ha toffs, så skönt.

För någon helg sedan hade vi middag med DIF på Marco’s. SÅ mysigt ställe!!

Alltså jag kan inte beskriva denna tryffelpizzan med ord…

Som ni vet har jag ju haft brödcravings under graviditeten, helt galet vad jag är hungrig ofta och sugen på carbs. Så, här äter jag väl frukost nr 2 i vanlig ordning haha. En liten kaffe och en fralla, blir inte så mycket bättre.

Denna salladen från Bröd och Salt måste ni testa! TACK Vickan för tipset. Den är magisk, ska nog köpa den idag. Cravar såsen!!

Jag har njutit och varit helt PIRRIG av att det kommer en VÅR och en SOMMAR här i Sverige. Det var en mörk höst….. Jag ogillar att prata väder och klaga på vädret för om man inte gillar det gråa så kanske man bor i fel land om man bor i Sverige så att gnälla hjälper ju inte men i år har jag faktiskt inte kunnat låta bli att gnälla lite. Det var så grått November och jag mådde dåligt mina första veckor som gravid så jag ville bara dra täcket över huvudet och sova, konstant, dygnet runt. Men hörrni, det vänder och det finns inget som gör mig så glad som våren!!! Jag älskar våren. Blir kär i livet.

Har haft familjesöndagar, det är vår dag <3

Har legat hemma med lite sammandragningar, det hade jag väldigt mycket senast också =) Jag är van! Men, det är kanske bra, kroppen jobbar, livmodern övar!

Ni är många som frågat om min tisha från HM!

Tips på mellis!!! Friggs majskakor med havssalt med smör och avokado på. Ja, givtetvis örtsalt också och en köpp. Hurra!

När vi hämtar Frans har det varit så mörkt och tråkigt, det har känts som dagen är slut nästan när vi kommit hem från föris men nu har det varit sååå vackert!!!

Här har vi honom på förskolan, busungen. Han hade nyligen ett riktigt break down när vi skulle hem jag och han från föris, han skulle inte hem från förskolan och det var en kamp att få hem honom, han skrek som att jag gjorde honom illa. Han har inte fått något sånt utbrott sedan dess men han lär sig ju prata just nu och jag kände att han kanske är i en tid där han blir väldigt arg dom gångerna jag inte riktigt förstår, oftast förstår jag ju honom nu. Jag vet inte, eller så testade han mig, han är ju absolut mest med mig och barnen testar ju oftast som som dom är med mest. Who knows, han är ett barn men jag var helt slut när vi kom hem, det tog oss en timme att ta oss hem från föris utan vagn dock.. Sedan detta utbrottet har han varit en liten ängel, vet inte vad som hände. Han kanske märkte att det inte funkade att gapa på mig =)

Sebbe har flyttat hem till Sverige och har varit hos massor, så mysigt. Frasse kallade honom ”Sesse” och numera ”Besse” han tycker så mycket om honom. Här låg Besse och läste för Frasse.

Jag har ätit frukost med Josefine som äger Hubso som jag driver SanneAlexandra Stockholm ihop med. Vi hade en så mysig frukost, tycker så mycket om henne <3

Kolla vilken vacker dag!!!

Jag har börjat kika flickkläder, hur roligt? Jag trodde dock jag var ÄNNU mer tokig i rosa än jag är. Men vi får se, tycker om en viss rosa färg, gammelrosa. Men så tänker jag att när hon väl är här, lilla S så tror jag att vi ser vad hon passar i. Vissa små tjejer passar ju så bra i ”flickiga” kläder och små klänningar och vissa passar så bra i lite tuffare kläder, vi får se vad lillan klär i.

Men det är ju sååå sött, det är så smått. Blir tokig!

Frasse måste ju få en sådan här gosig tröja!

Jag har en ny sporttopp från Under Armour. Älskar den! Jag har faktiskt lite mage, för att vara jag, känner man mig inte så tror jag inte man ser det men jag ser den.. och J med.

Om ni gillar choklad som jag, testa denna!!

Frasse har fått en potta. Köpte den på Babyshop! Jag vet inte när vi ska börja potträna, det finns ju en tredagars metod jag är sugen på att testa men det tror jag vi gör i vår. Jag tänkte att Spanien i Maj kunde vara en ide eftersom det kommer ju ske en del olyckor och jag vet inte heller hur taggade dom är på föris när jag kommer dit och säger att han är ”nästan rumsren” hehe.

Jag köpte också en helikopter från Babyshop, den var RÄTT poppis!! KOPTER KOPTER.

Koptern behövde kissa…

Fick hem min lilla bebisleverans från Babyshop. Hur gullig kommer lillan vara i detta?!

Frasse fick också såklart lite fint. Jag tycker Frans passar så bra i lite sportigare kläder, det klär honom =)

Så fick han gulliga små badbyxor till simskolan han börjat på!

I fredags tog vi det SÅ lugnt. J lagade laxpasta och så tittade vi tv. Har ni sett Kalifat på SVT? Ni borde se den!

MYS! I morgon är det fredag igen och vi har planerat fredagsmys, ska klura ut vad vi ska äta..

I lördags var det matchdags för J så jag och Frasse hade mys.

Sen gick vi till Denise och Lorentz och lekte, åt bullar och myste.

Lilleman däckade skönt på vägen tillbaka..

Sedan hade vi en mysig kväll. Frans somnade vid 20 och så myste jag och Simone, min bästa vän framför J’s match på tv med köttfärssfyllda paprikor. Myskväll igen!

I söndags, familjedagen åt vi bananpannkisar med nutella och bär. Ah så gott.

En viss liten herre hittade nutellaskeden…

Sedan var det dags för simskola. Alltså har ni sett något gulligare än Frans i badbyxor? Jag höll på att svimma när dom kom ut ur omklädningsrummet haha! SÅ gullig.

Först var Frans lite rädd och blev lite ledsen sedan röjde han. Läraren visade vad hon ville att föräldrarna och barnen skulle göra men Frasse körde eget race… Han skulle upp på kanten och hoppa i. Jaja, han får i alla fall vattenvana haha.

Han var INTE glad när vi lämnade och han skrek ”mela mela” för han ville vara kvar och bada.

Efter simskolan var vi alla tre SÅ trötta. Helt galet. Luften gick ur oss, vi åt thaimat, Frasse somnade tidigt och sedan gjorde vi likadant, jag somnade innan 21 och missade ju nyheten om att Kobe Bryant och hans dotter lämnat vår jord. Fy så det berört mig…

I måndags bjöd Bea på fish-tacos. Sån lyx! Oftast när jag umgås med vänner som inte har barn föreslår jag alltid att vi är hos oss men så nu när J var hemma i måndags åkte jag över till Bea. Så gott var det!! Bea är så duktig i köket och vi hade en så mysig kväll.

J skickade en bild på whatsapp på hans kvällsmackor. Alltså vi två kan inte ha nutella hemma.

Jag har varit med på en intervju i Expressen, läs den HÄR. 

I tisdags hade jag en riktig lyxdag. Träffade upp Josefine, en tjej jag lärde känna i NY. Hon var i stan då hon jobbar på La Mer så hon var och jobbade lite i Sthlm. Här var jag på NK på väg till..

En lyxig ansiktsbehandling med La Mer.

Sedan satte jag mig och lyxade med en cappucino och en rawboll och jobbade lite.

Sedan kom Sebbe över en sväng och gosade med lillis.

Igår var jag på NK igen. Denna gången skulle jag få testa underverket Dyson Air Wrap, vet inte hur länge jag velat testa den? Det finns ju inget som gör håret så snyggt och så är det skonsamt också.

Från och med nu kommer jag alltid vara flawless i håret! =) Ni kan boka tid på NK för att testa Dyson. WOW! Går inte att bli besviken.

Kom hem till ett storstädat hem, tack Freska!! Det är en supertjänst – kolla in dom HÄR. Vi har städhjälp en gång i veckan nu när vi har mycket med jobb både två och Frans är liten. Dom hjälper oss med att bädda rent, vattna blommor och städa. Helt fantastiskt. Så glad för det.

Jag går sällan på events numera och framförallt på kvällar men igår!! Jag hoppade i ett par nya stövlar jag inte använt. J sa ”ja men ta dom, du har väl inget planerat på ett tag” ”Jo på lördag kontrade jag” men vi kör verkligen mest hemmakvällar haha. Vi älskar o mysa hemma både själva och med vänner, vi har jätteofta vänner över.

Middagsdags!! Så härligt event och så viktig kväll. Ska berätta mer sen!

5 reaktioner på “Lately”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.