GRAVIDSTATUS VECKA 16 BEBIS 2

Då var man 4 månader gravid! Hurra!! Men det är mest spökveckor, dvs, jag känner mig inte gravid oftast och jag känner henne inte (ok en gång nu!) så jag försöker bara njuta av att må bra trots att det känns overkligt allting. Men, då kör vi månad fyra. 5 to go! Så gravidstatus vecka 16 (15+6)

Mående: BRA! Jag har haft fullt upp hela veckan och jag mår fint, somnat lite i soffan på kvällarna men det hör till vanligheterna haha. Jag känner mig 99 % av tiden inte gravid men det får jag ju njuta av, ibland kommer tankar som ”är allt som det ska?” men såhär minns jag att jag kände senast också och alla tester har ju visat bra så det är bara leva på som vanligt och vara glad för måendet!

Cravings: Inga speciella egentligen kanske mer än att vi inte kan ha nutella hemma. Vi åt nutella till bananpannkakor i söndags och nu ligger den kvar och nu hamnar jag i burken ibland så äter jag nutella med sked…. för gott.

Vikt och kropp: Vår våg har redan gått sönder eller så har batterierna dött redan haha. Jag vet inte? Det är väl runt 2 kg tror jag. Jag kan ha mina jeans men dom trycker lite så jag märker att jag kan ha mina kläder men dom är tightare. Mina läderleggings är ju det skönaste jag har!

Hormoner: Jag gråter lite för allt möjligt, inte för att jag är ledsen, jag känner mig jätteglad men jag gråter ibland pga hormoner och bara en helt vanlig känslomänniska haha.

Övrigt: Här om kvällen skulle jag lägga Frans och då ligger jag bredvid honom tills han somnar i hans lilla säng och då började det bubbla i magen som kolsyra och till sist ”pickade” det inifrån så det var nog lillan som sparka på och röjde runt. Hade så mycket sammandragningar denna kvällen under tiden som det kändes som hon röjde som mest. Så minns jag att det var senast också. SÅ mysigt. Alltså sparkarna är ju det mysigaste med en graviditet tycker jag, man känner sig aldrig ensam. SÅ mysigt <3 Då kändes det liiite mer verkligt.

1 reaktion på “GRAVIDSTATUS VECKA 16 BEBIS 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.