CHIMI EYEWEAR FLASH SALE

Nu ni kära vänner ska jag langa fram ett helt galet bra erbjudande. Nu har Chimi ett erbjudande FLASH SALE där det är 40% rabatt på utvalda styles och med min rabattkod SANNE får ni yttligare 15% på rabatt. Hur bra? Nu kan ni kitta upp er inför vår och sommar. Koden gäller även i Chimis butiker (Arlanda, Sturegallerian, Söder). Om ni varit sugen på att köpa nya brillor eller kanske köpa upp en ny färg i någon style ni redan har, kör hårt! Det är nu ni borde skynda fynda HÄR

Låt mig visa upp lite fina brillor! Ni vet ju att Chimi har ju massa olika modeller med flera olika färger och så finns det ju 3 olika glas med, så variationen är stor även fast du kanske köper samma modell om du hittar någon du tycker du passar i.

Först ut, min mest använda modell #008 som jag har i alla färger, dessa heter ”Litchi black”, länk HÄR. Älskar dom, snyggt med genomskinliga bågar och svart glas. Jag tycker dom är så fina till helt vanlig vardagskläder för att piffa upp, här ihop med en rockig slapp tisha. Fräscht ändå va?

Kolla här då! Elsa Hosk design Just Blue, länk HÄR. Jag tycker dessa är SÅ fina, stilrena men ändå trendiga och jag älskar ju marinblått. I och med att jag är ganska klassisk i min stil så bär jag dessa som är lite trendigare ihop med en klassisk ribbad cremefärgad topp, tycker det passar superfint ihop och ser mig redan sitta i detta på en uteservering i vår (en liten detalj, fint med röda naglar ihop med denna stylingen också) Jag tycker loggan på sidan är så fin också!

Så har vi en annan favoritmodell, jag gillar kattformade glasögon och mina 008 som jag använder mycket är rätt stora för många och då är dessa perfekta, detta är modell #005 i färgen ”berry” länk HÄR. Perfekt modell! Jag tycker ju ”all black” är sjukt snyggt, särskilt när man har ljust hår. Alltså dessa glasögon som är sådär snyggt lyxiga i modellen är ju perfekta till en fin blus som nedan. Jag tänker att detta känns rätt business och dessa glasögon är lätta att ta på sig för att piffa upp vilken outfit som helst, de ger lite lyx!!

När jag inte kör kattiga glasögon är jag faktiskt ett stort fan av runda lite mindre glasögon, så som dessa Coco i modell #003 med svart glas länk HÄR.  J tycker att jag klär så bra i mindre glasögon och lite rundare, dessa är verkligen så snygga, lika fina med uppsatt hår. Här bär jag dom med en brun klämma som matchar och en mysig beige tröja, perfekta helgotufiten? Här ser jag mig sitta på brunch i vårsolen. LOVE!!

Dessa glasögon modell #004 delar alltid jag och J på, han tycker att jag passar svinbra i dom och jag tycker att han gör det. Här i färgen ”turtoise” älskar ju turtoise när dom är sådär lite brunsvartspräckliga. Länk HÄR. Denna modellen är så himla originell, passar dom flesta ansikten, stilar och går aldrig ur tiden. En bra investering! Jag kommer bära dessa så som nedan med en skön hoodie, till tishor och andra vardagsoutfit. Dessa glasögon är sådana som jag tycker bara smälter in i en outfit och är snygga men inte tar så mycket fokus, älskar dom!!

Hoppas ni gillade <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.