Our Home and huge discount

Vet ni vad! Ni älskar ju när jag skriver om inredning och nu ska vi reda ut vårt nya hem ordentligt här med lite länkar och så tänker jag. Det bästa med det här inlägget? Massor av inredning från vårt hem är från älskade Sleepo och just nu har dom det bästa erbjudandet dom någonsin haft, dom har aldrig tidigare haft bättre rea!

Nu börjar ju Black Week så att såhär kommer det att se ut;

Måndag: 25% rabatt (IDAG!)
Tisdag: 24% rabatt
Onsdag: 23% rabatt
Torsdag: 22% rabatt
Fredag: 21% rabatt
Lördag – 20% rabatt
Söndag – 20% rabatt
Måndag – 20% rabatt

Så, idag får ni hela 25 % rabatt på ALLT på hemsidan. Kika HÄR. Men nu, åter till vårt hem. Here we go! Jag ville ju lyckas fånga en harmonisk känsla, jag vill kunna komma hem och känna ”åh, här vill jag vara” det ska vara njutbart att vara hemma och så vill jag att våra gäster ska kännas också. För mig blir ett hem harmonisk genom träslag, ljusa toner, värme, dofter, linne, växter och mysig belysning. Nu har vi inte fått ordning helt ännu men snart så, gardinerna håller vi på och syr upp och elementskydden och en bokhylla byggs i detta nu. Men såhär härligt har vi det just nu!

Svart golvlampa Watt och Veke länk HÄR, Vit vas HÄR, Kamelfärgad Filt HÄR, Bord Handverk, Vita sammetskuddar i fåtöljerna HÄR, Kuddar i soffan Zara Home och Posh Living, Fåtöljer Newport, Soffa Meli Meli, Taklampa Flos från Nordiska Galleriet.
Korall-lampan till höger om soffan är min nya favorit, den ger ett helt fantastiskt sken men till vardags när den inte är tänd ser den ut som en prydnad, så fin. Länk HÄR. Piedestalen har min svärfar snickrat ihop åt oss.
Och så kommer vi till köket;
Matbord HÄR, Stolar Thornet, Matta HÄR, Svart Vas HÄR, Taklampa HÄR (slut men liknande!)
Lite av sovrummet;
Sängkappa HÄR, Linne överkast HÄR, Taklampa HÄR, Sänggavel Gardinex, Sänglampa Zara Home.

8 reaktioner på “Our Home and huge discount”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.