Apartment and Inso

Här kommer ett blandat inlägg med inspo, tankar och lite inredning från oss. Vi är långt från klara hemifrån men vi ville bo in oss lite och känna lite på lägenheten innan vi fixar i ordning.

Bilden nedan är sådan inspo. Var hittar jag en liknande tavla?

 

Detta är också fantastiskt fint. Jag är ju så inne på olika material, trä, sten, glas och naturnära färger.

Dessa vardagsrumsbord är jag sugen på. Gillar ni?

Som sagt vårt hem är inte klart men vi kan bo i det. Här inne har vi beställt en rullgardin i linne och jag har inte ens lagt en tanke åt fönsterna än os.v. Men det kommer, Hanna min vän (Frankdeco) på Instagram, spana in hennes hemsida HÄR också för hennes portfiolio och tjänster. Hon hjälper oss just nu med vårt hem, så värdefullt. Jag vet precis hur jag vill ha det men gillar att ha någon med mig som kan komma med inputs som är proffs! I alla fall, här nedan har jag bäddat med våra nya sängkläder från Juniper, länk HÄR. Jag är helt kär. Denna kvinnan startade detta märke när hon hade varit på honeymoon och sovit i så mycket ljuvliga sängkläder och jag kan tala om att hon har gjort sin research, dessa är mjuka som silke. Skönaste jag sovit i!

Här kommer små prover från när MyWindow var här, vi tittade på gardintyger till sovrum, vardagsrum och gästrum. Kommer bli SÅ bra och luftig känsla här hemma!

Idag kommer talangfulla Sabina Von Essen hit med dessa tre tavlor vi ska testa i köket, frågan är vilken som blir bäst?

I morgon kommer Louise hit, Stylebylojs som hjälpte oss med vår förra lägenhet och ska ta med sina hantverkare så har vi lite små projekt på g här hemma. Så spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.