Lägenhetsfix och träning!!

Idag var det dags igen, att get back to routines. Alltså är det någon mer som längtar till höst? Jag ser så fram emot hösten och rutiner, tända ljus, laga goda middagar och mysa. Jag trodde att jag var en person som ville bo i ett land med bara värme men jag har kommit på att jag älskar årstider. Jag minns när jag bodde i LA där det aldrig blev någon riktig höst, jag hade lite svårt att komma tillbaka till rutiner, det var liksom roligare att gå på poolfest än att plugga… Man kanske vänjer sig i och för sig men jag uppskattar årstiderna, jag tycker det är lite nystarter också.

Hur som, jag har inte fått till träningen alls kan jag tala om, har varit så svårt att få till en tid med min PT särskilt när J har haft försäsong med tre pass om dagen och för att gymmet jag tränar på har tagit bort mini-sats där jag kunde lämna Frans förut men nu när Frans börjar förskola så kör jag igång igen. Nu har jag ju 7 timmar om dagen jag kan göra vad jag vill med? Hur sjukt. Jag kanske ska ta lite mammaledigt nu istället, känner jag en dag för att vila så kan jag det, känns helt galet. Eller bara dricka varmt kaffe? Duscha ensam? Nej ni förstår ju ni andra mammor. Jag som också jobbar hemifrån. Nu ser jag i alla fall fram emot att stärka upp kroppen rejält, jag blir så trött av att inte träna, det är verkligen så viktigt för mig och mitt välmående. Men, idag var det tungt, det var ett tag sedan. Har inte kört ordentligt sedan Maj!

Jag hade på mig nya träningskläder från IcanIwill, inget samarbete. Visst fint? Jag älskar ju grönt.

Efter det var vi i lägenheten som vi nu fått tillträde till och öppnade upp åt målarna, det ska målas i alla rum samt slipa golv. Det var så roligt att vara inne där idag och ta beslut! I vår nya lägenhet vill vi ha BRA energi, vi vill ha ljusa härliga färger. Vi har nu valt alla färger förutom på våra köksluckor som nu är i en kall grå färg, vi vill ha varma toner och vår målare hjälper oss att hitta färger som går ton i ton. Vi har insett att vi trivs i ljusare färger, vi hade ju det i både vår lägenhet i New Jersey men framförallt i Buffalo, den lägenheten fick vi verkligen så härlig känsla av och så bra energi så nu vet vi vad vi trivs i. Vi är inne på ljusgrönt, sandtoner, trä och linne. Golvet vi har i lägenheten nu är svartlackerat furugolv som vi nu ska slipa upp till ljust! Så peppade.

Här är en färgkarta vi spanat lite på till köksluckorna, vi ska testa måla Smooth White, Sand och Sheer Grey i morgon.

I vardagsrum, gästrum, kök och hall ska vi ha den ljusa sandfärgade färgen i mitten.

Den heter ”Lys antik” och blir så fin kontrast till vita stuckaturen och våra vita kakelugnar.

I sovrummet har vi valt en färg våra vänner Alex & hennes kille har i deras vardagsrum, det är en ljusgrå färg som egentligen inte har något grönt i sig men den har det när man målar upp den. Den färgen heter NCS S-1002-Y. Så fin och harmonisk.

4 reaktioner på “Lägenhetsfix och träning!!”

  • Johanna N skriver:

    Kan verkligen rekommendera den färgen. Vi målade vårt vardagsrum och matsal i den kulören. I sovrummet valde vi S-1003-Y. De färgerna harmonierar fint med det antikvita som lister och tak oftast är målade i och ger en mjuk dov ton. Me love! Lycka till med alla beslut 😍

  • Sandra skriver:

    Vi har grå harmoni i sovrummet! Mysigt med lite mörkare där, är ändå en varm grå färg 🙂

  • Melinda skriver:

    Sanne!😍 vart köper du dina fina mobilskal?

  • Rebecka skriver:

    Så fina färger! 😍
    Läste i ett annat blogginlägg att färgen i vardagsrummet var färdigblandad av er målare, är det inte Lys Antik som ni har i vardagsrummet?
    Eller har ni bara Lys antik i köket? ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.