Watch out with DW

När jag var offline 3 veckor i somras så sov jag i princip med klocka, jag tittar oftast på klockan på telefonen men i och med att jag försöker att inte vara uppkopplad hela tiden så är det så himla bra med en klocka på armen så man slipper titta på telefonen jämt, då ser man ju ofta alla notiser och vad man missar.. Det är faktiskt ett grymt tips! Så om ni vill ha mer harmoni i livet så investera i en klocka.

Här bär jag Daniel Wellington ’Classic Petite’ den jag oftast bär ihop med ’Classic Bracelet Rose Gold Desert Sand’ som är så fina ihop!! Älskar den grå tonen i armbandet. Och vet ni vad? Just nu när du köper en klocka så får du 50 % på valfritt armband OCH med min rabattkod SANNE så ger det er 15 % på hela sortimentet inkl kampanjer.

Titta vilken vacker kombination!

Lite close ups. Jag tycker roseguld är så fint och jag matchar det ofta ihop med silver också, jag tycker man får mixmatcha!

2 reaktioner på “Watch out with DW”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.