Nadine Merabi

Ni minns väl för två år sedan när jag bar denna fina skapelsen? Det finns en i samma modell men i ljusblått, så fin! Länk HÄR. Detta fotade jag förvövrigt dagen jag fick reda på att jag var gravid.. Minns det så väl. Minns också att det hade börjat synas på vissa kroppsdelar haha. Hur som helst, om ni ska beställa så upplever jag att det är rätt små storlekar.

Nu när jag fyllde år bar jag Nadine Merabi igen. Älskar hennes design. Ni måste spana in hennes sida om ni ska på bröllop eller behöver en klänning eller jumpsuit när vi vill vara extra fina!

Är inte denna jumpsuiten så fantastisk? Den finns i svart också. SÅ grym. Om du ska gifta dig kanske det är ett alternativ? Jag hade lätt kunnat burit den på efterfesten när vi gifte oss. Länk HÄR.

Och i lördags när jag och J skulle på date night som jag trodde (berättar sen) bar jag denna fina lilla prickiga klänningen. Älskar den puderrosa färgen och modellen! Länk HÄR.

Såhär ser den ut bakifrån, den är liksom lång på ena sidan och kort på andra. Ursäkta röran bakom, jag och J är ju mellan två hem så det är lite rörigt på boendefronten haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.