Perfect summer dress, fresh hair and play date

I onsdags förra veckan fick jag hem ett fint bud från en tjej som vågat tro på sina drömmar. Jag blev så glad när jag fick hem detta och hoppade i den här underbara klänningen direkt!!! Så kul att det finns andra tjejer som inspirerats av mig och vågade tro på sina drömmar pga jag har vågat göra det, en dream come true för mig att kunna få inspirera er till det! Länk HÄR. 

Jag skulle nämligen till Therese min frisör, hela familjen faktiskt, familjeklippning haha! Therese fixade mitt hår sommarfräscht med nya slingor och sådant. Känns så fräscht nu!!

Efter det skulle jag hem till Ida på playdate med henne och Alexandra och barnen och Frans hade ännu inte sovit, ni mammor där ute vet att nu i den här åldern sover Frans bara en gång om dagen och då sover han oftast i 1-2 timmar, jag hade inte fått honom att somna hemma än och han brukar inte kunna sova så länge i vagnen och han brukar oftast vakna när jag går in med vagnen men jag kände att han behövde öva på det så jag tog med en trött Frans i vagnen och han däckade efter 2 minuter sedan tänkte jag att jag fick ta med honom in till Ida och hoppas på det bästa, det fick bära eller brista, jag vill inte sitta hemma varje dag pga Frans ska sova för det har jag gjort mycket utan nu tänkte jag att han får haka på och lära sig sova lite i vagnen och det gick hur bra som helst!!

Vi hade inte setts på länge vi tjejer så vi pratade på och kände när vi skulle skiljas åt att vi hade massa mer att prata om. Vickan och Ellie skulle egentligen också komma men dom blev sjuka! Next time. I alla fall supermys och barnen börjar bli sååå stora? Helt otroligt. Så roligt att dom fått umgås sedan dom var så mycket mindre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.