Luna 3 – The gentlest beauty brush in the entire beauty world

Välkommen till familjen LUNA 3! Detta är det nyaste tillskottet i mitt badrumsskåp och numera min hudvårdsrutin. Ni alla vet väl att jag älskar skönhetsprodukter? Jag är besatt av att bli ren i ansiktet på kvällen och jobbar gärna mycket serum, det är sådant som är extra viktigt för mig, en rejäl rengöring och massa serum för att få det där fräscha glowet och ”lyftet” i ansiktet jag tycker serum ger. Nu har FOREO precis lanserat LUNA 3 och det coola med den är att den har två användingsfunktioner, ena sidan rengör jag med andra sidan masserar jag in serum. Därför, tycker jag att det är extra kul att få visa er min nya kvällsrutin som jag gör så ofta jag hinner. Igår när Frans somnade tidigare körde jag ett race och jag njöt varje sekund ska jag tala om. Hemma-spa! Nu kör vi.

Här har vi då dom två helt nylanserade produkterna från FOREO, delvis LUNA 3 som är deras nya rengöringsborste som är 30% mjukare silikonborste än tidigare, samt deras nya serum som heter Serum Serum Serum. 

Jag har redan FOREO’s app i telefonen och så kopplade jag in min nya produkt med bluetooth, LUNA 3 och vips så var det igång.

Först är det dags för rengöring så jag la på en klick ansiktsrengöring sedan klickade jag på START så börjar borsten pulsera och jag ser exakt hur jag ska använda LUNA 3 i ansiktet, vilka delar av ansiktet jag börjar med först os.v för att rengöringen ska bli så effektiv som möjligt. Det som är så bra är att rengöringen bara tar en minut, bra för oss som har ett späckat schema. 

Det är SÅ skönt, som ansiktsmassage och man känner verkligen hur effektivt den jobbar. I appen kan man välja bland olika massagelägen för att reducera fina linjer och motverka svullnad t.ex. området runt ögonen, runt munnen, contour för kindben och käkben

Snart dags att skölja!

Bort med allt skum och allt smink och andra orenheter.

Efter det är jag alltid noga med att skölja av och rengöra min rengöringsborste.

Och nu till det fiffiga och det allra roligaste, nu väljer jag ”Go to massage treatments” i appen istället som står precis under rengöring. Därefter vänder jag på borsten och kör på lite serum serum serum!!! Nu händer det grejer! This is Magic.

Sedan blir jag guidad i appen kring hur jag lägger serumet, allt från runt ögonen till kindben osv. Detta serumet so, är ett trippelserum som med hjälp av antioxidanter från squalene och hyaluronsyra som förnyar och formar din hud – och ger dig obegränsat med glow.

Att köra serum runt ögonen var något nytt för mig men så skönt jag upplever att jag ser pigg ut idag!

Och sedan låter jag serumet absorberas innan jag lägger nattcreme och VOILA, såhär ser jag ut när jag ska gå och lägga mig efter denna härliga hemmabehandlingen. Underbar rutin innan man ska sova. Inte så dumt att somna med sånt här glow va!

HÄR kan du klicka hem din LUNA 3 från FOREO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.