Summer time and vacay mode with Chimi

Nu har vi varit i Spanien i 17 dagar och fått komma in i riktigt semester mood. På semestern och sommaren är ju solglasögonen en så härlig accessoar och som stolt ambassadör för Chimi vet ni att det typ är dom enda glasögonen jag bär, både innan jag blev ambassadör och nu! Jag är tokig i solglasögon och matchar dom gärna med mina outfits under vår och sommarhalvåret, även ihop med bikinis. Med min rabattkod SANNE får ni 15 % rabatt på Core Collection (gäller inte på Elsa Hosk kollektion) Ratbattkoden gäller från 29/5 – 19/6 och ni kan vänta er supersnabba leveranser och 1 års garanti. Givetvis funkar koden i Chimis butik på Krukmakargatan 31 i Stockholm också. Whop whop!

Här ska ni få se lite härlig inspo från Chimi och hur jag bär mina Chimi’s! Dom tre första solglasögonen nedan kommer från Core Collection, det består ju av åtta olika modeller och dom finns i tio olika färger på bågarna samt tre olika glas, mirror, clear och black. Ni förstår ju, gillar ni ett par modeller kan du alltså variera den modellen rätt mycket! Det älskar jag med Chimi.

Först ut vill jag visa upp Acai #005 mirror, dessa är lite kattiga i modellen vilket jag gillar. Jag tycker blåa glasögon med blått spegelglas gör sig så bra på sommaren och på semester, jag ser mig dom ihop med vita outfits sitta och matcha med poolen i Spanien eller med havet på en båt nere på Västkusten. Ljuvliga! SÅ somriga.

Vi fortsätter på det blå spåret men i en helt annan modell, Acai #006 clear, dessa har blå bågar men glaset är ”clear” Jag är ju ganska klassisk i min stil men tycker dessa trendiga, coola brillor piffar upp vilken outfit som helst. Jag gillar dom både som nedan ihop med en enkel bikini vid poolen för att se lite extra fashion ut när man ligger och latar sig men annars matchar jag dom gärna ihop med söta små blommiga klänningar för en skön kontrast.

Visst ger dessa en lite coolare känsla?

Peach #004 mirror är så sjukt härliga. Alltså vem passar inte i dessa under sommaren och på semestern? Jag matchar dom gärna till alla mina sommarkläder, dom piggar liksom bara upp och modellen är så enkel och stilren. Denna modellen i svart med black mirror använder ju J typ jämt. Dessa aprikosfärgade ger ett så varmt intryck och här nedan strosade jag omkring i dom ihop med en virkad kofta. Dessa passar ju på riktigt lika bra ihop med en virkad sommar outfit som långa mönstrade maxiklänningar som med med tisha och ljusa jeans på en uteservering.

Sist ut. Big NEWS! Min favoritmodell Elsa Hosk har designat en kollektion för Chimi, Just Right – Hosk By Chimi och glasögonen finns i tre färger, Just Red, Just Blue och Just Tortoise. Jag tycker Elsa verkligen har lyckats med sin kollektion, modellen är inget jag sett förut och den är så skönt vintage!! I love. Här nedan skulle jag iväg och shoppa lite och tycker det är så fint att matcha röda bågar ihop med leopardprint. Jag tycker att bågar som känns lite vintage i stuket gör sig så bra ihop med print men även med annat som känns lite vintage så som sköna slitna tischor, jeansshorts, små blommiga klänningar ihop med boots och så som jag bar här, ihop med en wrap dress och tofflor, en avslappad outfit i övrigt som gör sig lite piffigare med dessa bågar!

Här har ni alla mina semestersolisar, som en liten godisskål!

1 reaktion på “Summer time and vacay mode with Chimi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.