Oh La Moon

Igår var jag på ett så sjukt härligt event. Ska berätta mer om det senare! Vill först bara sticka in och säga hej och att jag för tillfället bär exakt samma outfit som igår på eventet, nämligen Jossans yogakläder. Alltså skönare leggings har jag typ inte burit? SÅ mjuka. Ni hittar kläderna HÄR.

Vi var i alla fall och kikade på huset igen igår efter eventet men har bestämt oss för att ha is i magen och kika vidare. Det kommer lösa sig! Vi har utflytt 31a Juli men har lite vänner som åker iväg pga hockeysäsong så vi kanske kan hyra någons lägenhet så länge och hoppas på att drömhuset dyker upp snart! Spännande.

Nu ska jag styra upp mig lite, fota ett samarbete och sedan ska vi på Frasses kusins 6-årskalas. Mys! J ska ta en prommis med Frasse och en kompis nu i solen så kan jag och Linn bränna av en timmes jobb fort. Xo!

1 reaktion på “Oh La Moon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.