SUNDAY 17.00 Swedish time

På söndag släpper jag plaggen nedan. Jag är SÅ taggad. Är ni? Ni kan spana in sidan HÄR för att se priser och storlekar samt information om varje plagg. 17.00 på söndag, set your alarm!!!!! <3

Först ut min MAGISKA jumpsuit som är i ett tjockare tyg som gör att det snävar åt på ett snyggt sätt. Man, eller jag vill helst inte bära vitt med ett tunt tyg så att allt syns igenom, detta materialet är lite mer som ett ”scuba” material och det gör sig så bra mot kroppen. LOVE! Jag bär nudefärgade trosor under, det gör jag alltid under vitt men den är inte typiskt genomskinlig. För er som är osäkra över storleken på denna och har blivit förvirrade över att jag bär XXS i den. Jag har alltid varit en liten 34a och på sista tiden verkar jag ha tappat lite för XS har varit stort, jag vet inte vad det beror på, skulle kunna gissa på att jag jagar en liten kille hela dagarna för min förbränning verkar vara helt galen. Jaja, nog om sådant men jag är i vanliga fall en XS och jumpsuiten är true to size. På bilderna nedan bär jag XS så ni ser hur den sitter men jag har en XXS hemma också som är mycket tightare. Men, ta den storlek ni brukar!!

Leo wrap dress. En sådan klänning som passar alla former och kroppstyper. Så smickrande för dina former eller som för mig, med väldigt lite former för då poppar dom lite. Jag älskar denna och volangärmen gör den lite extra fin! Den finns i strl XXS-XL och jag bär XS. Så fin ihop med min kappa!

Samma modell men i en härlig somrig ljusgul färg. Älskar! Så fin med en liten bränna. Jag bär XS i denna också, dom är likadana. Vi har sytt in ett extra foder i denna för att den inte ska vara genomskinlig, bra va? Denna är magisk. Så fin till alla sommarens fester! Här matchar jag den med min leoväska och leo-diadem.

2 reaktioner på “SUNDAY 17.00 Swedish time”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.