Spring is here and exciting times

Nu idag är våren officiellt här känner jag! Hur härligt? Ni har sett väderprognosen va? Underbart. Det är sådana roliga och spännande tider, Djurgården är i semifinal och vinner dom imorgon kväll är dom i FINAL, våren är här, Frans håller på att lära sig gå och SanneAlexandraShop blomstrar!!! Vi åker till Paris och fotar nästa vecka, ska bli så roligt! Våren är verkligen min årstid, jag har alltid gillat våren bäst och det kanske är därför jag också alltid är mest nöjd med mina vårkollektioner? Jag är liksom på hugget då.

Här nedan står jag i eftermiddagssolen i mina egendesignade suit pants i nude. Älskar dom! Nu denna veckan ska alla mina vårkappor jag släppt vara ute till kund, perfekt nu när påsken blir så fin.

Nu ska jag gå och träna, jag tycker det är sååå roligt att träna nu. Jag har ju för första gången i mitt liv en PT och jag har ju aldrig gymmat tidigare och lyft vikter men nu ni, det är så roligt. Jag är grymt peppad!! Inte alla dagar förstås men vem är det, träning är ju inte bara kul men oftast är jag riktigt peppad på att gå dit. Nu ska jag springa! <3

4 reaktioner på “Spring is here and exciting times”

  • E skriver:

    Känns som att detta inlägg kom ut försent? Blir förvirrad när jag läser din blogg haha. Nä men det känns ibland som att inläggen hamnar fel? Detta borde ju ha varit publicerat den 14e eller den 16e?

  • J skriver:

    Undrar om det kommer komma några klänningar innan sommaren? Ska på bröllop i sommar och skulle såå gärna vilja bära något som du designat, då jag köpt allt som du designat hittills!! Älskar din stil!! Och kvaliten dina kläder har! Den vita knälånga klänningen med knyte i midjan som du hade kvällen innan ditt bröllop, vore såå fint med något i den stilen! Tack för den stora inspiration du är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.