Daniel Wellington – How one watch become two

Det unika med Daniel Wellington är ju att du enkelt kan byta armband på din klocka. Ofta kör ju DW erbjudanden där du kan köpa en klocka och få ett armband på köpet, det är egentligen som att köpa två klockor för det kan verkligen bli totalt olika känsla och stil på klockorna när man bytt armband. Om du är sugen på en klocka så använd min rabattkod SANNE som ger 15 % på ett helt köp! Klicka HÄR för att spana in klockor och armband.

Låt mig visa hur enkelt det är att byta band! Här nedan bär jag min favoritklocka med vitt läderband, så fräscht. Denna klockan har jag oftast till vardags!

Så när jag vill byta så använder jag DW’s verktyg som kommer med i alla förpackningar när du köper en klocka. Alltså detta är busenkelt. Se nedan. Här har jag klockan med läderarmband, mesharmbandet jag vill byta till och det lilla verktyget som man använder.

Sedan kör jag in lilla nålen på verktyget på sidan av urtavlan så att läderbandet hakar ur både över och under.

Sedan är både armbandet borta både över och under.

Såhär ser det ut när man tagit av bandet. Sedan fäster man bara nya bandet i urtavlan, hakar i dom.

Sedan har du en helt ny klocka!! Jag älskar detta mesharmband.

3 reaktioner på “Daniel Wellington – How one watch become two”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.