Lately

Jag har varit på Hubso-kontoret och fått ett första samples på väskor jag tar fram. Detta är äkta mocka och jag tror vi börjar närma oss något riktigt bra!!

Lille Frassen har fått sååå långt hår och ljust börjar det bli. J var också blond som liten så det kanske blir ljusare nu, ser så ut. Långt är det i alla fall!

Efter sjukstuga här hemma så blev Frans äntligen hyfsat frisk i tisdags så min fina vän Sebbe kom över så jag blåste håret, sminkade mig och tog på mig vanliga kläder efter att ha sunkat runt i morgonrock i en vecka typ. Jag tände lite doftljus och piffade lite!

Sebbe är så sjukt pedant och organiserad och frågade om han fick rodda lite i mina lådor och kyl, be my Guest. Ingen kunde bli gladare än jag haha!!! Han gjorde alltså kylen till en magisk plats haha, allt har sin plats nu och det finns ”avdelningar” för allt. Jag är inte bra på sådant vill jag tala om. J tycker att jag förstör i kylen!

<333

Frasse har hängt på min höft i vanlig ordning. Han är ovanligt mammig just nu! <3

Jag är med i senaste numret av Mama och blir intervjuad om amning!

Jag kunde inte amma Frans efter 4,5 månad men jag pratar om hur jag tycker att vi inte ska döma varandra eller tycka så mycket om andras amning och att för dom som vill amma, låt det få ske var som helst, när som helst.

Jag har lagat pulled pork tacos! Blir verkligen en helt annan rätt.

Jag plockade fram en gammal favoritskjorta från Anthropologie som jag tror jag bar senast 28 veckor gravid i LA, se HÄR.

Packade ihop bilen och väskorna och åkte till Eskilstuna för ett dygn. Färgglad och härlig haha!

Frans älskar knappar och att mecka med alla små muttrar osv. Hissknapparna är superpoppis!

Här har vi honom, supernöjd i sin nya barnstol från Besafe, länk HÄR. 

Mamma och pappa var sjuka så jag och Frasse sov hos farmor. Det kändes tomt utan farfar <3 Det är så konstigt hur livet ska rulla vidare utan någon sådär.. Vi kommer alltid att sakna honom. På tal om honom så var det ju han som kom på idén att jag skulle starta SanneAlexandraShop och jag var hedrad i torsdags över att få sitta och bli intervjuad på EN19 i Eskilstuna, att sitta och bli intervjuad framför Eskilstunas näringsliv kändes stort och jag var väldigt hedrad.

Jag fick ett superfint bemötande. Superproffsigt allting och jag blev imponerad över hela evenemanget! Jag bar kavaj från Veronica Virta och mina egendesignade skinnbyxor.

Frans, farmor, min farmors syster Ulla, mamma och syster Linn kom och lyssnade och supportade mig <3 Pappa var fortfarande sjuk.

Efter intervjun åkte vi tillbaka till Stockholm och J hade köpt fina alla hjärtans dag blommor till mig.

Jag fick en massa fina bud och detta budet från Lexington var så gulligt. Jag vill tala om att DESSA påslakan är det mjukaste jag någonsin sovit it, det är helt galet, vi hade dom i gästrummet förut och alla som sov i dom reagerade på det. Jag lovar!

Vi hade pratat om att äta räkor någon dag så för att fira Alla Hjärtans dag lite hade J köpt hem räkor till förrätt och så åt vi kött till varmrätt.

Frasse var givetvis med och livade upp haha!

I fredags kväll tittade jag på J’s match och efter halva matchen fick han en smäll och fick kliva av pga hjärnskakning. Så tråkigt.. Det är så läskigt med huvudskador. Usch. Igår när han låg och vilade var jag och Frans ute och gick i det fina vädret!

Han har varit på så bra humör sedan han blev frisk vår lille kille. Han ser ut att ha slagit sig på näsan men det är inget vi märkt av!

Jag har burit mina nya byxor från H&M. Påminner lite om mina egendesignade kostymbyxor jag släppte för ett par år sedan, gillar den modellen, så sköna!

Igår kväll lagade jag Delize, jag ska dela recept medan vi tittade på DIF matchen.

Jag testade plaggen jag fick med mig hem från Zara när jag och Frasse var ute och strosade, denna kjolen var lite stor men ändå inte, den kanske ska vara så? Jag tänker att den får hänga lite skönt på höften sådär, haha. Så skön och så fint fall!

Toppen i mörkgrönt (min favoritfärg) fanns även i fler säger, funderar på att köpa fler, älskar modellen.

Fick med mig denna fina somriga klänningen som också är från Zara, så enkel och ”bra att ha plagg” så somrig och fin.

Gick sådär för DIF igår och eftersom pappa är skadad försökte Frans öva upp sina skills.

Idag är det söndag och jag klev upp tidigt, tränade med min PT (haft ett break pga sjukdomar osv) och hon köttade ben med mig så idag och i morgon kommer jag vara hungrig, man blir så hungrig av att köra ben. J mår okej och solen skiner så vi ska ut på en promenad snart. Söndag är lika med veckans enda lediga dag för den här familjen så vi ska mysa på. Jag ska ta en prommis med Vickan och Alex senare idag också, det var länge sen.

Jag drog faktiskt med mig Frasse upp 08 också för att jag nu ska försöka få honom att somna vid 20 på kvällarna istället för 22. Nog för att han vaknar sent och jag får sovmorgon men jag ska ändra på detta nu, jag känner för att kliva upp tidigare, jag hade möte med min livscoach Filippas man Jimmie i fredags angående business och mina tankar kring framtiden för att kunna lägga upp en plan och en strategi för dom mål jag vill nå som mamma / egen företagare vilket är svårt och det krävs förarbete för att klara av det samt må bra samtidigt. Hur som helst så var det ett grymt möte och vi ska ses i veckan igen, så peppad på det. Jag måste liksom reda ut ”var jag är påväg” jag vet inte riktigt det nu utan har bara kört på vilket inte kommer att leda till något vettigt. Med det sagt, det är så mycket ljusare nu och jag ska börja mina dagar tidigare nu känner jag, innan Frans kliver upp. Ja såklart med undantag för dåliga nätter… <3 Nu ska vi ta en prommis i solen, jag vill fira min namnsdag med en Kokocino från Kale and Crave, den är ljuvlig. Ha en fin söndag!

7 reaktioner på “Lately”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.