Last week of my life

Jag läser era kommentarer om att ni tycker att jag gjort mycket reklam senaste veckan.. och ja, denna veckan har varit sjuk tung för mig som jag skrivit om. Jag har haft svårt att blogga men har ju bloggat om sådant jag har signat upp för, jobb jag tagit mig an kan jag ju inte strunta i, så som samarbeten jag lagt upp. Jag stod i valet och kvalet att ställa in allt i en vecka men bet ihop och försökte låta livet rulla på med jobb för att skingra tankarna men har inte haft jättemycket inspiration och glädje för att blogga eller lägga upp insta stories så som jah brukar..

Hoppas ni förstår <3 låt oss kika på lite snaps från mobilen! Här är jag i morse i en ny favorittröja från Mayla och mitt favoritdiadem från Picas pica.

I morse spelade jag in en ”hemma hos” grej för Youtube. Hoppas ni kommer gilla!

Ikväll har vi vänner över, Sonny har lagat strogge åt oss och nu sitter vi alla i soffan och hänger!

Hallå hörrni! Jag har fått första sample på min vårjacka, vad tycks? Vi ska göra små ändringar och göra den i en kallare beige. HUR snygg!!!! Jag är såååå kär!

Såhär ser jag ut ikväll. Jag har varit igång sedan i morse, varit och tränat med min personliga tränare, haft ett spännande möte, myst med Frasse och nu har jag packat och haft modevisningarna för mina vänner här som varit smakråd inför i morgon. Jag åker med Vitamin Well till Köpenhamn i morgon i 24 timmar för att kika på lite visningar & ha de bra. Ska bli superkul!

7 reaktioner på “Last week of my life”

 • Rebecca skriver:

  Härliga du!! Kommer dina stickade tröjor att komma in i storlek XS igen?

 • Alexandra skriver:

  Jättefin kappa men jag hade önskat att den var lite kortare när det blir vår..

 • Linn skriver:

  Du gör ofta lite för mycket reklam, och därför minskar din trovärdighet när du postar om något. Det handlar inte bara om den här veckan!

  • sannealexandra skriver:

   Det är nog bara för jag inte bloggar likande mycket 🙂 den kanal jag lägger mest tid på är instagram! Tidigare bloggade jag mycket mer men framförallt bodde jag inte i Sverige så jag kunde inte tacka ja till alla roliga samarbeten jag är så glad att jag får chansen att göra! Kram

 • Anonym skriver:

  Håller med ovan att lite kortare, precis över knäna passar bra till våren… annars SUPERFIN! Lite skeptiskt till knapparna nere vid ärmarna men det kan vara fint!

 • Anonym skriver:

  Kappan är skitsnygg verkligen , jag tycker dock att den borde vara knälång😍👌🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.