It’s time for secret sample with Chimi Eyewear – buy 1 pair get 2

Det är den tiden på året igen, Secret Sample kickar nu igång! Vad är då det tänker ni? Jo, svenska märket CHiMi som är mitt och J’s favoritmärke när det kommer till solglasögon har ett superhärligt erbjudande! Köp dina favoriter och få ett ”secret sample” på köpet, du anger min kod SANNE när du köper ett par glasögon du spanat in och sedan när du får hem dom har CHiMi valt ut ett par till solglasögon till dig från deras nya kollektion. Jag älskar detta erbjudandet, du köper dina favoriter och får ett par chimis kostnadsfritt! Perfekt när det är unisex för att antingen kanske du vill ha ditt secret sample själv eller så ger du bort dom till någon du tycker förtjänar en present! Man får en superfin lyxig box till så ett par Chimis är en jättebra present!

Jag har ju tidigare haft style #005 som favoriter men dessa svarta, style #008 hoppar nästan upp som en stadig vinnare. Hur snygga? Älskar att bära black on black. HÄR. 

Här har vi dom jag tjatat mycket om tidigare, style #005 här i en härlig blå färg, ser mig med dessa i vår och sommar ihop med färgglada kläder och bikinis. Så härligt när glaset reflekterar, jag tänker typ på havet? Magi. Jag svävar iväg! HÄR.

Men så har vi ju modell #004 som är min mans favoriter för tillfället, så smidigt när man kan dela solglasögon! Jag har förälskat mig i denna bruna färgen, så fint året runt. Jag tycker dom ger ett så varmt intryck och ser fram emot att börja bära dom nu när solen tittar fram. HÄR.

Passa nu på att shoppa! Det är fri frakt, fria returer och ett års-garanti. Erbjudandet gäller också i deras butik på Krukmakargatan 31 i Stockholm, superbra om du är i stan eller bor här och vill testa lite! Och by the way!! Jag måste bara teasa, på tisdag släpper Chimi sin ski googles collection som är så fet – det får ni bara inte missa. Jag är överpeppad på den kollektionen, missa inte spana in deras hemsida då!!!

XO.

7 reaktioner på “It’s time for secret sample with Chimi Eyewear – buy 1 pair get 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.