HEROECOBOTTLE

Detta är i betalt samarbete med Herobility

Frans har varit kinkig med nappflaskor men HeroBottle har varit en riktig hjälte hemma hos oss, deras nappflaskor har en unik patentsökt dinapp med en ergonomisk design som passar bebisens mun perfekt. Den har två kullar som täpper för mungiporna så tjuvluft inte kommer in. (97 % av alla bebisar tar deras flaskor). Frans älskar dem och därför är Herobility mitt favoritmärke när det kommer till flaskor och nappar. Ni vet ju min förkärlek till deras napp som lyser i mörkret…

Nu fick jag chansen att testa en ny grym produkt från Herobility – nämligen deras nya nappflaska HeroEcoBottle som släpps imorgon, torsdag 25 oktober! Vad som gör produkten helt unik är att det är världens första eko nappflaska tillverkat av material från växtriket. Fattar ni så bra!! Sådant här går ju jag igång på som ni vet! Själva flaskan är i slagtåligt glas, med ett skyddshölje i silikon. Det glassformade locket och ringen som håller i dinappen är tillverkad i växtbaserat material, så det är också bättre för miljön och för våra bebisar.

Jag var lite nervös när jag fick hem den här flaskan, jag själv ville så gärna att Frans skulle gilla den då jag kände att det var en flaska med så himla många fördelar. Jag valde att testa den mindre varianten i turkos (den kommer i två olika storlekar, välj mellan turkos och rosa). Frans älskade den – Winning!

Happy baby – Happy Mom. Använd min kod sanne15oktober för att få 15 % på hela sortimentet. Koden är giltig på ett köp och gäller tom måndag 29 oktober! Här hittar du HeroEcoBottle.

För varje HeroEcoBottle som säljs planteras ett träd genom Trees For The Future. Dessutom går 5 kronor per flaska till World Childhood Foundation. Detta är också anledningen till varför jag står så mycket för Herobility.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.