Sunday update

Tillbaka i Stockholm och mannen är hemma. En liten update från soffan! Det är den första riktiga höstdagen med rättså grått och trist väder. Här hemma myser vi på, jag har en massa energi efter dagarna i Eskilstuna så jag håller på med ett riktigt ryck här hemma, tvättar, viker kläder, organiserar och rensar. Jag älskar att göra det när jag känner för det!

Nu ska jag fortsätta. Hoppas helgen varit bra. Vill visa er det finaste mailet jag någonsin fått av några unga tjejer, snacka om att det har gjort min vecka. Det har typ gjort hela min karriär känner jag, det finaste betyget jag någonsin kan få utifrån det jobb jag har. Ett kvitto på hårt jobb, jag försöker verkligen vara genuin och uppmuntra unga tjejer och killar till att våga vara den dom är, inse att vi alla är unika och försöker att vara en så bra förebild jag bara kan <3

Nu ska vi käka lite lunch och sedan ska vi kika derbyt och så ska jag smita och träna Barre ikväll. Längtar! PUSS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.