Yin yoga, pizza and quality time

Efter en fail i onsdags där jag återigen blev extremt stressad och fick ett litet break down så tittade vi på Lady Gagas dokumentär på Netflix på kvällen och jag somnade i soffan, så glad för det. Jag gjorde alltid det förut när jag var avslappnad, finns inget bättre än att somna i soffan?

Så, eftersom jag hade det lite för stressigt i onsdags startade jag morgonen igår med YinYoga på Altromondo. Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer så det passade mig perfekt. Altromondo har grym yoga i Stockholm!

När jag lämnade salen såg jag denna bilden, alla ni som är gravida, gå på gravidyoga det är helt magiskt. Jag saknade att vara gravid när jag såg denna bilden men insåg ganska snabbt att det kanske är lugnet jag saknar. Hur svårt ska det vara att hitta ett riktigt lugn i perioder? Jag har aldrig blivit erbjuden så mycket roliga jobbgrejer.

Hösten är bra fin alltså. Tror ni att det är ännu finare för att det varar så kort? Precis som när körbärsträden blommar i Kungsträdgården, det är ju så otroligt fint, är det finare för att det bara varar i några veckor?

Sedan var jag på en helkroppsmassage / ansiktsbehandling. TACK mina tjejer på Hubso / SanneAlexandraShop-team. Jag passade på att lyxa till det när jag hade barnvakt med att bubbla lite jacuzzi efter i min ensamhet.

J föreslog pizza igår kväll så vi beställde det från Meno Male som foodora levererade. Denna med tryffelsalami var riktigt bra. Vi beställer nästan aldrig pizza men satan vad gott det var! Sofia och Johan kom över, Sofia är ju min fina vän jag har podden med, så mysigt att hon är i Sverige!! <3

Efter åter igen en BRA natt, Frans har sovit så bra senaste dagarna, det ändras säkert snart igen… Jag ska inte jinxa något men det känns som att han sover mycket bättre nu när han äter lite mat 2 gånger om dagen. I morse skippade vi hakklapp och grisade på ordentligt.

 

Just nu sover Frans och jag tittar igenom allt jag missat på nätet. Jag var just inne på Hemnet, om ni letar lägenhet i Stockholm så spana in våra vänners HÄR, visning på söndag. Och bor ni i Eskilstuna så spana in DENNA pärla. Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och röja undan lite. Idag kommer Vickan och Alexandra hit på lunch och vid 16 ska jag till Filippa, jag bad om ett ”krismöte” nu i onsdags när jag kände mig stressad, jag har verkligen som inställt i min hjärna att det är bråttom, att vi snart ska åka igen, att vi snart ska flytta så att jag agerar som jag gjort tidigare somrar och tackar ja till mer än jag behöver. Jag får inte glömma att när vi bodde i NJ eller Buffalo så kunde jag inte tacka ja till mycket alls och det gick ändå. Har ni också svårt att säga nej? I mitt fall är det så att jag tycker mycket låter så himla kul och så kan jag inte se längre än så, jag kan inte se att det skulle kunna bli jobbigt, en bra sida i många fall men inte alltid. Jag är ingen realist har jag märkt!  Ikväll kommer vänner över på middag. Så mysigt!! Mys med helg hörre ni, ellerhur!!

Här har vi hela lilla familjen, så mäktig känsla fortfarande. När vi kröp ner vi tre i sängen igår kväll så pratade jag och J om det, tänk att vi ligger här hela lilla familjen. Så stort att ta in!! Halva jag, halva J.

7 reaktioner på “Yin yoga, pizza and quality time”

 • Anonym skriver:

  Vart kommer din vita fina jacka ifrån?!

 • Caroline skriver:

  Åh jag var faktiskt på mitt första gravidyogapass just på Altromondo i tisdags men tycker det var så knepigt och bökigt med magen (vecka 33), kändes som bebben blev helt klämd och jag fick inte alls till det 😛

 • Anonym skriver:

  Vad heter väggfärgen? 🙂

 • Sara skriver:

  Jag har precis upptäckt begreppet ”assertivitet” som handlar om att säga ja, blanda ihop sitt egenvärde med hur ofta man säger ja och ångesten som följer av att säga nej. Har du hört om det?
  När jag läste om det var det som ett ”aha-moment” och jag känner att jag har lite mer koll på varför jag känner och har det beteendet som jag har. Kanske passar in på dig också?

  • sannealexandra skriver:

   DET HAR JAG. lätt! fasiken vad jobbigt det är… försöker reda ut det med min livscoach nu genom att öva 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.