I have a plan. And I can’t wait.

Nu när vi har en ganska tydlig plan över vårt liv jag och J, vi vet att vi kommer bo här i Sverige i 4 år så har jag har börjat satt upp lite mål för framtiden. Jag försöker verkligen leva i nuet men att sätta upp mål och att ha en någorlunda plan för framtiden känns ändå bra, även fast det förmodligen inte kommer bli exakt som jag tänkt så behöver jag mål.

Jag tänker bland annat på att vi vet att vi vill Frans ett syskon i framtiden, hur kommer min jobbsituation se ut då, vill jag jobba med influenceryrket i många år framöver, hur ser jag på alla mina projekt jag håller på med nu, hur vill jag vrida mitt varumärke os.v.

Jag tittade i min mailinkorg för någon vecka sedan och såg vad jag har skrivit till min numera livscoach Filippa för ca 2 år sedan. Hon var då inte min livscoach utan jag frågade henne om en utbildning hon gått;

Jag känner fortfarande igen mig i mina tankar, det känns likadant idag men tajmingen för att utbilda mig har inte riktigt varit super. Jag kanske borde gjort det när jag var gravid men jag var rädd för att ta på mig för mycket, jag visste inte hur jag skulle må. Jag känner i alla fall inte att jag alltid får ut min fulla potential, jag känner inte alltid att mina sociala medier stämmer överrens med mig till 100 % Det jag brinner allra mest för förutom att få skriva till er och kunna på något vis inspirera er till att bli era bäst jag och för att må så bra som möjligt, att få prata mer om inre och yttre skönhet, dvs träning och mental hälsa. Sedan jag slutade dansa så har jag verkligen saknat denna biten i mitt liv, fokuset på hur min kropp och mitt sinne mår. Den där tiden av någon slags meditation när dörren till en dansdörr stängs och man bara är i nuet. Den där känslan av att vara så connected till min kropp och alla sinnen. Att få vara kreativ på ett så speciellt sätt, jag tror ju att mitt klädmärke kommer från att jag saknade att vara kreativ i en danssal, skapande som skapande. Älskar den känslan! Det är på grund av den saknaden jag börjat visa mer av mitt riktiga jag i mina sociala medier, det är därför jag startat podden ihop med Sofia och det är därför jag försöker lägga mycket mer av min vakna tid åt detta jag brinner för. Jag lanserar även en produkt snart som har med skönhet att göra. Jag vill att hela ’SanneAlexandra’ ska vara ihopkopplat, vilket det kommer bli.

Jag startade bloggen 2008 för att jag ville inspirera andra unga tjejer till att våga följa sina drömmar då jag kände att när jag vågade lyssna på mig själv och vad jag verkligen ville göra så förändrades mitt liv på så många sätt. Jag brinner så enormt mycket för att få peppa och  hjälpa andra, jag vet inte hur många samtal jag haft med vänner som vill ha hjälp och pepp och nu idag har jag fått så många av mina vänner och bekanta att gå till Filippa, min livscoach för att jag genuint blir så engagerad i att andra omkring mig ska må bra <3 Min syster sa till mig igår ”du blir verkligen helt till dig när det händer något roligt i någon annans liv, du smsade liksom mig 07.00 i morse och talade om att din kompis skulle få barn”

I och med allt detta har jag nu bestämt mig för att efter jul alt när Frans börjar dagis om precis ett år ska jag börja plugga, jag ska utbilda mig till holistisk hälsocoach och jag kan inte VÄNTA på att få det projektet att vara i rullning, förstå om någon av er, mina läsare hade velat komma till mig! Vilken dröm. Jag längtar så. Och gud vad skönt det är att sätta upp mål för en själv. Wow. Känna att man lever och brinner för det man gör <3 Jag kommer ju i min utbildning jag ska gå som är en ettårig utbildning som även min livscoach gått få göra test sessions med kunder, då kanske någon av er där ute hade velat vara försökskanin!

Det bästa med utbildningen är att den tar inte upp all min tid heller så jag kommer hinna jobba också. Vilket jag såklart vill, jag vill bara addera lite mer kunskap i bagaget.

Processed with VSCO with a5 preset

 

22 reaktioner på “I have a plan. And I can’t wait.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.