What we do when J has a day off..

I morse vaknade Frasse först vid 6.30 men somnade om när vi gav honom en flaska och så sov vi alla tillsammans till 09. Så mysigt! Jag och Cajsa som jobbar för mig hade tänkt att ha morgonmöte men eftersom J hade en ledig dag vilket var evigheter sedan så ska vi ta det i morgon istället, jag hade inga viktiga deadlines idag ändå. Hur mys då, en ”ledig” dag med min lilla familj, det sker ju aldrig! <3

Jag har tagit hjälp av @stylebylojs på instagram till lägenheten, hon ska hjälpa mig med hjälp av hennes kontakter att platsbygga garderober i sovrummet, måla om några rum samt lägga till stuckatur, kommer bli SÅ bra.

Efter en sen frukost, möte med hanterverkare och Louise och hennes gulliga lilla son så hade vi bankmöte. Ett sådant kul möte med en familjerättsjurist och skrev testamenten och lite sådant. Vi hade inte någon härlig känsla i kroppen inför det innan även fast vi vet att sådant måste göras men efteråt kändes det superbra, man ska ju ha papper på allt och kvinnan som hjälpte oss var så himla gullig så det blev ett mysigt möte ändå.

Efter det tog vi en italiensk kaffe på Eataly. Vi smet ofta förbi Eataly i NY men har inte varit tillsammans på det nyöppnade i Stockholm. Så mysigt. Jag och J älskar att sitta tillsammans och dricka kaffe och prata om livet i timmar. Nu har vi Frasse med oss och han verkade ha det trevligt han med haha.

Kolla på den där lille filuren! Så han ser ut i håret nu haha! Samma virvlar som J.

<3

Vi gick därifrån efter vi pratat om allt mellan himmel och jord och hyllat stället och så tog vi oss ut igen.

Vi smet förbi Zara, vi passade på för att det var så lugnt på stan. Jag testade detta nedan men köpte ingenting, jag släpper ju massa nytt snart på min webshop så jag väntar in det istället. Det kommer nämligen liknande plagg. Längtar! Jag hade förövrigt behövt klackar till byxorna nedan, jag är inte så lång som ni ser.

På våra lediga dagar tillsammans står en grön juice på schemat alltid med.

Jag hade sedan bokat in ett Barrepass på BeCore som ligger 2 gator ifrån oss. Mitt favoritställe med min favoritlärare Cecilia. Innan jag gick såg jag att Frasse somnat skönt på J’s axel. Finns inget mer rogivande en bebisar som sover.. <3 det är något speciellt.

Eh, barren var TUFF. Mitt andra barre-pass på 6 månader, under min graviditet körde jag ju 3 gånger i veckan fram tills en vecka innan jag födde. Nu är jag på’t igen!! Mitt mål är att vara starkare än jag någonsin varit när jag fyller 30 nästa år, jag ska vara i mitt livs bästa form. Jag har redan känningar i ryggen pga jag bär lillklumpen hela dagarna så nu ska kroppen bli stark igen, just nu känner jag mig tunn!

Gick hem i regnet, är det någon mer som älskar doften av regn? Luften blir så skön.

När jag kom hem duschade jag med lilleman och när han somnade vid 19.15 så slog vi oss ner i soffan och åt middag. Jag sitter fortfarande här men nu mätt och belåten. Detta är vår bästa vardagsrätt, kyckling, sötpotatis, sallad och tryffelbearnaise.

Jag ska in med ett samarbete i morgon så åkte ner till brevlådan för att se om jag hade fått paket och det hade jag. Och yes, jag åkte ner i morgonrock, orkade verkligen inte byta om! Nu ska jag slå ner datorn och forstätta umgås med min man. Älskar lediga dagar med honom, nu förstår jag verkligen begreppet ”bästa som finns är att umgås med familjen” för med lille Frasseman har han tagit våra lediga dagar till en ny nivå. Lyckopillret! Godnatt!

10 reaktioner på “What we do when J has a day off..”

 • Hanna skriver:

  Vackra Sanne, du är en fantastiskt fin förebild.
  Önskar er familj all lycka

  Kram H

 • Louise skriver:

  När vill ni att Frans ska få ett syskon om ni får önska? 🙂

 • Trötttjej skriver:

  Hejsan! Kanske du skulle kunna ge lite tips om hur man ”stoppar tempot” lite? Är som du, älskar att jobba och göra saker hela tiden. Alltid ska något hända. Jag har en dotter på 4 månader samtidigt som jag studerar heltid, tränar mycket och har tusen andra bollar i luften. Jag känner mig utdömd, trött och lite olycklig nästan. Har dåligt samvete över att jag inte ger min dotter 100% fokus (hon är exempelvis med i skolan osv) och jag behöver verkligen dra ner på tempot MEN DET GÅR INTE. Jag klarar inte av det, har presentationsångest och vill inte hamna efter i skolan. Vad ska jag göra.. på kvällarna är jag så uppe i varv att inget gör mig avslappnad, ammar hela nätterna, är en zombie på dagarna. Detta är ej hållbart haha. Har du några tips?

  • Annika skriver:

   NU är det inte sanne som svarar, men kunde inte låta bli. Varningsklockan ringer redan så du inte ska krascha. din kropp säger till att ta det lungt. Hela samhället är byggt idag på prestation. Int ekonstigt att människor går in i väggen , utmattningssyndrom. Tips gå och få hjälp hos kbt. plus att ta bort ”onödiga” saker ur kalendern. Stoppa innan kroppen tar slut, då är vägen tillbaka lång. Njut av ditt barn och försök gå ner i pluggtid. Ingen tackar dig när du inte orkar mer. / kram från en som kommit tillbaka efter utmattning.

 • Ella skriver:

  Det här inlägget gav mig sån inspiration, längtan efter lediga dagar med min man, glädje och vände faktiskt min syn på den här dagen från lite trött och tråkig till positiv och en strävan efter att göra min dag till den bästa!! ÄLSKAR när du gör den här typen av vardagsinlägg med vanliga mobilbilder, SNÄLLA fortsätt med dem 😀

 • Anonym skriver:

  Når byttet dere til sportsdel i vognen? Har samme vogn og han liker dårlig å ligge i bagen😏

 • Anonym skriver:

  Hej sanne! Vilken ersättning ger ni frasse? Kram!

 • Anonym skriver:

  Var är tallrikarna på näst sista bilden ifrån? Så fina

 • Anna skriver:

  Hej fina Sanne!

  Du kanske har gjort det tidigare, men undrar om du kan göra ett inlägg om vad du åt som gravid och vad du gjorde annorlunda för att ta hand om din kropp och hälsa som gravid?😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.