TV TIME

I onsdags var jag med i programmet ”Häng på” som finns på SVT Play, det släpps väldigt snart. Jag säger till. Då kommer ni få se hur mina dagar ser ut! <3 Kul va? Jag tycker rörligt är kul, det känns som det är lättare för er att lära känna mig då.

SanneAlexandra Team möte, vi är ett rätt stort team nu och det är så himla roligt. Vi välkomnar både Cajsa och min syster i teamet. I höst kommer det ske en massa kul <3 Ny kollektion, events, osv osv..

Jag bar en jumpsuit som är slutsåld. Senast jag bar den var förra året vid den här tiden när jag var smyggravid i NY på New york fashion week och jag ställde in i princip alla kvällsaktiviteter, var så trött..

Igår var det J’s tid att vara med i TV, igår var jag och Frasse med honom på Skansen och filmade inför en grej på sporten som kommer nästa vecka. Frasse förstår ju ingenting, gud vad han får vara med om. Jag som inte ens hade tänkt visa honom i mina kanaler… gick sådär. Lilla linslusen, ni ska se hur han tittar efter kameror haha!

Matpaus <3 Så mysigt när pappa nu kan hjälpa till så mycket.

Finklädd i nyheter från Livly!

 Slappar med benet på bordet haha.

7 reaktioner på “TV TIME”

 • Anonym skriver:

  Hej!

  Jag har en dotter som föddes 15 mars i år- har samma problem med mat mitt på dagen när vi är iväg då hon är så galet nyfiken och avbryter amningen för minsta lilla. Det blir istället en ond cirkel när hon blir för hungrig- äter inte och sedan trött på det, blir själv så frustrerad.. Vad ger du Frans för mat mitt på dagen? är det ersättning eller gröt :)? Är det smidigt att ta med sig kallt eller värmer du upp?

  /Madeleine

  • sannealexandra skriver:

   Frans äter bara ersättning på dagarna 🙂 brukar ha med kokt vatten och så bara fylla på med lite kallt eller varmt så det blir ljummet. Jag kör Herobilitys flaskor och dom har så bra burkar man skruvar på flaskan, dom fyller jag med ersättning! kram

 • cissi skriver:

  Den bilden på er tre måste ni rama in, så fina! 🙂

 • Georgina skriver:

  Hej! Så fin jumpsuit! Är den från din kollektion? Kommer du ta in den igen? Superfin! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.