PROUD HEROBILITY AMBASSADEUR AND PARTNER

I betalt samarbete Herobility.

Ni är många som frågar hur jag kan ha med Frans överallt, på restaurang, resor, på stan och allt vad det är och jag har ju tidigare ammat så fort Frans har velat amma, jag har inte haft problem med att amma i allmänhet men sedan amningen började böka lite har jag pumpat samt gett Frans ersättning så ni som känner mig ser mig nog alltid ha med mig en massa ’Herbobottles’ i väskan, dom är så sjukt smidiga och lätt bäst på marknaden, vi har testat mycket. I och med detta har jag verkligen fastnat för Herobility och vill nu stolt presentera mitt delägarskap samt ambassadörsskap. Jag kunde verkligen inte vara stoltare eller stå mer för ett märke som tillhör bebisar. Frans älskar sina produkter därifrån!

När jag fick veta att för varje såld Herobottle skänks 5 kr till Childhood samt att ett nytt träd planteras genom välgörenhetsorganisationen Trees for the future så kände jag bara att alla borde köpa från Herobility när man handlar till sin bebis. Om du också tror på dessa produkter kan du också äga aktier i bolaget genom att klicka HÄR.

Men om du bara också vill shoppa med gott samvete kan du använda min rabattkod sanne20 som ger er 20 % på ett helt köp. PS. Om din bebis tar napp, köp den som lyser i mörket, life saviour om nätterna när man är halvt vaken och letar napp.

2 reaktioner på “PROUD HEROBILITY AMBASSADEUR AND PARTNER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.