Prioritasion

Denna veckan jag ska jag prioritera rätt. Nu ska jag hitta det där inre lugnet jag hittade i Buffalo när jag verkligen lyssnade inåt och på vad jag själv ville göra, inte vad jag borde eller tacka ja för att känna mig tillräcklig. Min prestationsångest kan jag skriva ett helt inlägg om någongång men förra veckan sa jag i alla fall till min livscoach Filippa att ”Nu måste vi göra något drastiskt åt det här, jag kommer gå in i väggen annars” och nu har vi satt upp en plan för mig.

Jag vill inte minnas bebistiden med Frans som mer stressig än den behöver vara. Men, det är svårt när man tycker sitt jobb är så roligt, det är lätt att tacka ja till allt då. Denna veckan handlar i alla fall bara om att känna lite harmoni och lära mig ta det lite lugnt, man gör ju oftast bara, man följer sitt vanliga mönster men nu har jag försökt tagit ett kliv i från mig själv för att kunna se det klart.

Ingen stress denna veckan. Är ni med mig? <3

Nu ska jag och göra en stor förändring, jag ska till frissan. Nu ska det bli Sanne 3.0 med ny frisyr som inte stressar, harmonin ska jag hitta tillbaka till, jag var expert på det när jag var gravid så jag vet ju vad jag ska göra för att hitta tillbaka.

Processed with VSCO with dog1 preset

2 reaktioner på “Prioritasion”

  • A skriver:

    Var rädd om dig!

  • Miriam Lindholm skriver:

    Kommer gå skitbra! Att du synliggjort att du måste göra något är det största steget. Nu är det bara att testa dig fram. Vill du ha dig ett gott skratt då och då kan du kolla in min sida http://www.miriamlindholm.com . Skriver själv om hur jag försöker få ihop livet som entreprenör, resandes mamma till ettåring och en till på g i februari samtidigt som min man också reser mycket på sitt håll med sitt jobb. Delar roliga livsinsikter och tips och tricks 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.