Weekend thru my phone

I fredags försökte jag att inte jobba så mycket efter att ha slagit säljrekord!! Ibland måste man få klappa sig på axeln och varva ner när det varit intensivt. Något jag inte är superbra på!

På kvällen var vi på DIF-fest, min syster och kusin var barnvakt och förutom ett litet skrikanfall så hade lillen somnat. Vi var ute på sjön och jag var nära på att hoppa i sjön när jag hörde Frasse gråta i telefon, nu i efterhand känns det inte så dramatiskt att han grät, bebisar gråter men där och då tog mina hormoner över totalt. När man har en så liten bebis är det svårt att njuta på eget håll <3

Vid 21 kom vi i land men Frasse sov sött så vi stannade.

Vaknade upp dagen efter, åt frukost på Mahalo och sedan hade jag och J bara en riktig slappardag.

Piffade i ordning lite och väntade in J’s bror med familj som skulle komma på middag.

Jag bar en blus från Mayla. Länk HÄR. 

Och jeans från Mother. Fick dom i morsdagpresent! Dom torkade blommorna bredvid bytte jag ut mot färska innan gästerna kom! =)

Tände lite ljus, åh så jag saknat det.

Lite nytt i soffan. Jag ska köpa fina krukväxter till fönstret snart, det har bara varit så varmt och solen har legat på där så det har inte varit värt det.

Vi bjöd på typ vårrullar, haha. Vet inte hur jag ska förklara det, kanske mer asiatisk tacos.

En jättemysig kväll! Igår morse, söndag åt vi frukost och laddade för födeledagskalas.

Vi var hos J’s bror och firade honom och J’s pappa. Mys att träffa familjen Josefson och fika lite! Åkte direkt därifrån till Globen, jag och Frasse tog sällskap med Millan. Frasse fick sitta och gosa på sin framtida vän, snart kommer en liten mini-Brodin till världen och vi alla längtar <3

Sedan plockade vi upp killarna för att kolla DIF-Kalmar.

Lille familjen på Frasses första fotbollsmatch.

Han är så nyfiken och älskade att ha så mycket ögon på sig, han älskar social kontakt.

I halvlek blev DIF’s hockeylag presenterade och Frasse hade nog gärna följt med ut haha. Han var ganska taggad där på läktaren. Mycket att titta på!

Åkte sedan hem och i bilen på väg hem var lillen lite övertrött så medan jag nattade en ledsen Frasse så lagade J laxpasta. Harregud så gott det var! Hade lätt slevat i mig en tallrik till.

Sedan poddade jag och Sofia, jag var på väg att avsluta min dag och hennes hade just börjat på andra sidan Atlanten. Podden släpps snart!

7 reaktioner på “Weekend thru my phone”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.