Bday girl

Idag 8/8 fyller jag 29! Sista året i mina ”twenties” den ni! 8 är mitt lyckonummer. Visste ni att i vissa delar av Asien är 8 ett turnummer? När jag och J var i Hongkong var en kvinna vi talade om för att jag var föds 8/8 helt lyrisk och sa att det bringar tur och att jag kommer bringa J tur! Vi hoppas det stämmer!! <3 jag väljer att tro på det haha!

Jag har inte önskat mig något i år men blev väckt med frukost och paket på sängen och fin sång kl 7.15 så nu sover Frassen bredvid mig, han är inte van att gå upp så tidigt. Hans morgontrötthet kommer från mig!! Även hans bra morgonhumör, J brukar säga att jag flinar när jag vaknar, det vet jag inget om men Frasse är världens gladaste när han vaknar.

Vilken morgon med mina killar. Jag hade tänkt somna om ihop med F men kan inte, lika exalterad som när jag var liten och fyllde år haha. Det är faktiskt mysigt att fylla år eller att umgås med folk som fyller år, det är så mysigt och glatt!

Nu ska jag smita upp ur sängen, klockan är 09.10 och Frans sover än. Idag ska jag ta ledigt från jobb och bara mysa. Jag ska förbi Hoss agency kontoret och krama om tjejerna och få se deras nya kontor! Sedan ska jag äta födelsedagslunch med Carro och 17.15 ska jag vara redo hemma säger J! Hmm…

ha en fin dag <333

Bilder: Malin Göransson

7 reaktioner på “Bday girl”

 • Elin skriver:

  Grattis på födelsedagen! 🙂 <3

 • Linnéa skriver:

  Grattis! 🙂 <3

 • cissi skriver:

  Grattis på födelsedagen, hoppas du får en mysig dag!

 • Frida skriver:

  Grattis i efterskott Sanne, hoppas du fick en fin dag.

  Jag har en liten fundering, om några veckor åker jag till mitt älskade NYC men för första gången har jag hyrt lägenhet då jag stannar lite längre tid.
  Har hyrt i NJ på 70 Greene St,. och om jag inte missminner mig så har du bott där. Därför tänkte jag om du inte kan tipsa om dina smultronställen i området, vad får jag inte missa. Jag tänker allt från restauranger, butiker, mysiga platser till mataffärer osv.
  Hit me(!), vore gult med tips.
  Kram kram <3

 • Sele skriver:

  Hur sover Frans på natten?:) min pojke som är lika gammal som Frans vägrar att lägga sig i tid(kl 21, som jag fått utav att lägga in ålder och tid han vaknar på rullavagn) , han är alltid uppe till mycket senare, har du några tips på vad jag kan göra, badar redan honom o försöker amma honom länge efter bad, helammar, rekomderar du att pröva att göra honom ”tröttare” med en flaska ersättning eller blir det tuttförrvirring.

 • Sele skriver:

  Och såklart Grattis!!!! Hoppas du hade en super dag med din fina lilla familj❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.