A regular monday in my life.. with a little too much stress.

Igår vaknade jag upp i sängen med Frasse bredvid mig runt 8.45, tände lampan i taket och förstod att Frasse skulle tycka den var spännande. Jag köpte denna från Ikea för några månader sedan men har inte fått upp den förrän nu, gillar den verkligen. Jag gillar egentligen hotellstuk på sovrum men i vårt tycker jag det passar med lite ljusare färger och naturmaterial, balkongen släpper in så härligt ljus så vill behålla den ”lätta” känslan.

Sovrummet är inte klart ännu, vi ska platsbygga gardrober på vänster sida av sängen och dona lite men det är ett härligt rum oavsett.. och den där fläkten är minst sagt härlig. Vi ställer upp båda fläktarna vi har på varsin sådan där stol på nätterna och har framför sängen. Ni har frågat efter mina prydnadskuddar och överkast i sovrummet, ni hittar överkastet HÄR och kuddarna HÄR.

Denna klänningen köpte jag på Zara i Buffalo, från att vi flyttade dit förra året i September så väntade jag på att Zara skulle öppna på mallet och det dröjde till våren när Frans kom så 1,5 vecka efter Frans kom köpte jag denna och några fler klänningar av ren principsak haha, jag ville så gärna att Zara skulle öppna så när det gjorde det tog jag en shoppingrunda, dessutom var det kul att shoppa utan mage + sommarkläder. Jag är glad att jag köpte denna, trivs i den! Den var dessutom superenkel att amma i.

Nu sitter denna fina spegeln från Vasahem på väggen. Länk HÄR. 

Var sedan på möte med Swiss. Har en extremt rolig grej på g som jag alltid drömt om!

Nedanför Swiss kontoret ligger ett Lagerhaus och jag handlade på mig lite bra förvarningsgrejer men även en liten glasvas till vårt gästbadrum med en fakeväxt, allt fick inte plats i påsen men ni som har barn vet, allt går ner i vagnen haha. Träffade på en kompis som trodde jag lagt in någon Aloe Vera växt för Frans skull, hade iof varit typiskt mig…

Jag ska rodda i ordning på mitt lilla kontor. Älskar förövrigt att köpa servetter och är verkligen inne på all slags djungeltema för tillfället. Mapparna där det står ”files” tyckte jag var fina och ska nu göra en åt mig, J och Frans.

Denna bilden ser riggad ut men var så spontan. Jag fick ett bud med nya träningskläder från Casall som var helt magiskt fina, alltså färgen?! Jag älskar ju yogakläder i alla former och fick även ett superfint marinblått set. Jag ska börja träna i höst alltså, vad jag längtar. Jag kommer även tillsammans med Jacobs PT börja visa upp mammaträning på Instagram! Kul va? Håll utkik. Hur som helst, denna bilden summerar ju mitt liv rätt bra, äta i farten, svettig och Frasse på armen.

Jacob skulle gå och handla mat åt oss på Cale & Crave igår, mitt favoritlunchställe i Sthlm just nu men det var stängt så han smsade och skrev ”Falukorv och makaroner?” Och vem tackar nej till det?

Tittade sedan Modern Family i soffan och jag insåg att jag måste ta det lite lugnare, jag jobbade en hel del igår också vilket jag inte visade upp här men det blir lite stressigt ibland. Måste vara ännu mer selektiv med jobb för att jag mår verkligen inte bra av att stressa, det har jag aldrig gjort men ännu mindre med Frans <3

6 reaktioner på “A regular monday in my life.. with a little too much stress.”

 • Anonym skriver:

  Vart är mattan ifrån? Är det två mattor?

 • Lovisa skriver:

  Åh vad kul att du ska börja visa upp träningen på instagram! Jag vet inte om det är möjligt, men kan du göra det i ”vanliga” inlägg? Det går inte att spara händelser 🙁 KRAM

 • Tilde skriver:

  Ja njut av att vara mamma och ta det i ett tempo så du och Frans mår bra tillsammans 🙂 och så hoppas man att kanske få träffa dig personligen på läktaren nu när hockeysäsongen drar igång!

  Nu ska min son Marley snart 3mån få vara med om sin första hockeymatch och se härliga Djurgårdsfamiljen haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.